zivs

14.. Maijs, 2024 | 02:37
cibiņš ≡: zivs

90-ajos Aerosmith, ar Stīva heroīna paplašinātajām lūpām griezt pa ASV tuksnešiem ar riktīgu amerikas auto. Jā! Pāķim lakatiņi, freedom! jaukt ar auto nenormāli "beibe, beibe" tekstos.

Zivs dara ko? Apsien lakatiņu. Sajaucu, auto nopirku ne 21 gadā. 1993, tātad 20 gados, un tad "visi reāli redzēja Rīgu". Klāstīt šeit sen nepieminētas detaļas ir khh. Mazs auto, mazāks vēl par mani. Otru, pēc pusgada nopirku nopietnāku. Vedu mammu pa šoseju, ar atvērtu lūku. Mamma teica, veroties kā koku ēnas slīd pār mani, caur atvērto lūku "tagad es redzu laimīgu cilvēku", lūkas raustītajiem viļņiem viegli aizsitot ausis. Es arī zināju, ka ne jau mašīna, bet brīvība – ej ļoti ātri pa brīvu ceļu, un tev ir tāda droga, ko tikai drogas var iedot.

#neverheroin

UPD mīļumi, es ne tikai pirmajā stundā autodidaktiski jau braucu kā maz-pro.
mēnesi, kārtojot tiesības, nejutos nekad bez tiesībām. Vecrīgā man sodu uzlika tikai par stāvēšanu, kaut tur tobrīd nedrīkstēja pat iebraukt. vai vai vecie laimīgie gadi.
Mēs ar G esam kvitā. Tos apt 50k, es neesmu parādā. Viņa arī neskaita. Es apmēram tādu skaitli iedomājos. Tikpat apmēram novērtēju savu ieguldījumu, mācīties pie meistara mazāk par pilnu laiku. Puse tikai, pārējais bija nodzeršanās.

│Ҩ│ | knābāt visu


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: