zivs

3.. Apr, 2024 | 16:02
cibiņš ≡: zivs

Runā elektro sadales skapis.
Tam nav pievienotas citas ierīces, nevar ar jums sazināties. Viss komunikācijas un vadības centrs, jau pirms pulksteņiem ir devies mājās, pēc iekšējās kārtības noteikumiem, atvienojot arī teletaipu, un uzliekot manā galvā, kā katliņā, kartupeļus pavārīties.
Vai man grūti?

Šķiet gan, ka viņi to dara ne pirmo reizi, tikai es neatceros. Diezgan neveikla sajūta, ka visu nakti k-ko dari, strādā, un trūksties ik pa laikam kājās, paej prom no ekrāna, jo nevari atcerēties, pat aptuveni, ko taisi, pat ne produkta virzienu. Es aicināju sevi, pateikt sev vismaz jebkādu uzvedinājumu. Tas, ka piesverot galvu, arī kartupeļi pārbirst, gan mani ne pārsteidza, nedz uztrauca. Vismaz kāds atsitiens no pasaules, kur pat kompjiem ieliek gigbaitus RAM, un zivīm esot atmiņa solītās 30 sek.

Skerī. Tā šodien, es atstāju stāvbrauci pie veikala, un izejot no bodes nopriecājos, ka redz cik jauki – tepat visas ērtības, tikai jocīgi, ka lukturītis deg. Es biju aizmirsis, ka šurp braucu, un neesmu aplikācijā noparkojis.

Vecumdienas, izskatās, būs vieglas. Man nekas nebūs jādomā, un jāsilda ēdiens arī. Gāzes plītij rokturi būs noņemti, un, kazi, GPS ap kāju. Būs jāēd auksts, un kur tur problēma?

│Ҩ│ | knābāt visu


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: