zivs

23.. Mar, 2024 | 21:36
cibiņš ≡: zivs

Puika paēdināts, es arī drīz ķeršos klāt. Es gulēju jau 11-os, un atbildēs klaigāju, ka guļu, lai liek mierā (jau nenosakāmas kādas 1.5 minūtes vai stundas.
Manam pacietīgajam wrakam piegriezās.

Gnidris timelinā nokomentēja Askaneli.
Es tā sacepos, ne jau sagādes, loģistikas jautājumos, bet, ka ir absolūti iesakāms ūber-kvalitatīvā stipro dzēr. katedorijā. Stands out, no visa kas mēģināts. Gruzīni.
Tieši vēl viens iemesls neieredzēt krieviju, par uzbrukumu Gruzijai.
Vakar bija vēl viens iemesls, bet esmu tik ļoti pārāks par to kopto lopu ģimeni 2 dzīvokļa numurus tālāk, vai pareizi skaitot, atpakaļ. Msn nav žēl sirmgalvju un bērnu, ne sieviešu. 1 gada veca cilvēka dzīvība nav vērtīgāks par 99.
Sorz my bad, bet bērniem ir statuss, jo viņi veido nākamo pasauli. Un m
kādi būs bērni, tā tas turpināsies.
Lsikam tai stāva krievenei jāpasaka krieviski acīs, jo arī eng nerubī, pālī reiz iztaujāju.
Viņa ar vīru nogalina savu bērnu nākotni, jo bļeģ, nu jau 12-gadīgs ir bailīgs un sašuvies, ka nespēj atbildēt sveicienam latviski. Lopu līmenis, jebal.

Mani vakara pienākumi iet uz beigām, bērns kārtīgs arī dienas režīmā, nav tālu čučmuiža.
Pagaidām sēžu virtuvē, kamēr viņš jau paēdis ir tīri apmierināts, būt istabā ar draugu online.

Iedzenu dienām zaudēto. Nereibst, un karafe arī, fig zin, blāvi krītās līmenī. Es jau nestāstu to, ka man bija vienalga kāds tilpums. Kurš tuvāk, un optiski vieglāk pamanāms + gnidra ieteikums vienīgajam labajam alkoholam, gruzīnu Askaneli brendijs. Zināju, un biju spējis novērtēt jau pirms gnidra. Absolūti iesakāms, kā vienīgais spirts, kas stiprs būdams, smaržo, ne pēc spaisa, bet dabīgiem augļiem un ogām.
To rītvakar, Pūpolu novakarē.

By now, esmu pagrābis dēļ izmēra optiski vieglāk atrodamo, pasmagu svarā, lietuviešu spirta kvalifikācijā labu cidoniju. Necenšos gan piepisties, jo bērns ciemos, bet arī jūtu, ka nevaru piepisties. Kas par huiņu, vnk iereibt vairāk.

│Ҩ│ | knābāt visu


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: