zivs

13.. Feb, 2024 | 13:22
cibiņš ≡: zivs

Oi, mierīgi var nolaisties līdz pilnīgam andergraundam.

"Ciemā nav nevienas meitenes, kuru būtu noskūpstījis es"
/I. Pētersons/

Tik slims. Es taču tāds biju pirms Feitas. G pirmā, neskaitot strupo mauku.
Cibiņa trešā, jo G zina, ka pisu D. purvciemā, vnk mašīnā, visam pagalmam iespēja kaut filmēt. No secrets, nu tas ir mans trumpis.
Un neinteresēja D. jo aplējās ar balzamu, un man nepatīk tā piedzērušās meitenes. Es saprotu, ka vai vai, vai tik tu pats neesi piedzēries, un pohui. Ja es nederu, tad pišos nahui. Tikai nesen. Since 2009, kad reāli arī pelnīju naudu, nesu mājās, nedzēru biežāk kā reizi nedēļā. Gunta, sučka, to vien gaidīja, lai pistu mani dirsā. VISS uzreiz kļuva slikti. Izvālēja mani ārā no mājas. Es 2 mēnešus jautāju, are you for sure?, jo neticēju pēc 16 gadiem kopā. Tā vnk nenotiek.

Nu jā, džekam nepieleca 2 mēnešus pēc 16 gadiem, ka to kaut cik ticami domā nopietni. Un guess, kas notika, kad sāku kniebties ar 21 gadīgu cibiņu. G kārpīja zemes, mēs neko neesam pašķīrušies, tikai atelpa. Ņihujā se. Tu mani drāzi tik pazemojoši, ka maz vnk nevar likties, izpuņķoji pa durvīm ārā. Un kniebos ar abām. Nu cibiņai nestāstīju. G gan mierīgi, izkniebu pa dienu, un vakarā pie cibiņas. Sorz, es dodos [pie cibiņas]. Viņa ir tik jauna. Es tev vairs nepatīku? Tagad G ir O. No comm. Es dievinu G un O attiecības, es dievinu, ka drīkstu tur reizēm ierasties, un viņu savienību.

Jāpiebilst, ka D kniebu mūsu ar G pirmajos 2 gados, mēs bijām vienojušies, ka drāžamies kā gribam. Neko daudz neizmantojām. Pārāk labi bija vienam otru.
Viņa reiz atnāca mājās jau kādos 8 gados, un teica, ka ir izpista. Es neļāvu viņai noskaloties. Momentā slīpi un drāzt. Nekādas varas, es gribēju meiteni, kuru kāds ir tikko drāzis. Now.

Pilnīgā vafelē, izkarinājis roku pa mašīnas logu, es mājās izdrāzu tā, ka pagalmam bija jātaisa ausis ciet. Reāli, tas pimpis vispār nemira. No matter kā ko apsities, tu dabūsi vertikālu, nevāji.
Tagad lupatiņa, ko nedēļā pacelt ar lielām iedomām. Nu, fertile pussy dominē fantāzijās.

│Ҩ│ | knābāt visu


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: