zivs

28.. Jan, 2024 | 22:11
cibiņš ≡: zivs

Klientus mēs neatklājam. Deep respect. Aizmālēti nosaukumi un logo. Weblapa arī mana, tam pašam maskavietim-rīdziniekam-vīnietim-un whole-world-wide, weblapa bet bez manas neesošās programmēšanas.
Es vnk esmu sajūsmā par to cik aizgalds esmu kā cilvēks, jūs redzat kā izlaužu bāra durvis reizēm, un man ir pasaules level darbi, es neteiktu, ka izcili, bet daudziem ļoti patīk, ja piecieš, ka mēdzu atbraukt vafelē, 4x nevarot taxim aiztaisīt durvis tā droši, lai pats nenokristu, un nolikt telefonu uz galda, brīdinot, ka ierakstu "es ierakstu, lai atcerētos, ko mēs esam runājuši". Tik traki bija tikai 1x.



DM - Ultra, un es atkal strādāju jau next.
I believe, ja man nebūs parādu, būs keramikas zobi, es ticēšu, ka varēšu atgriezties pie [x]. Un mocīt tālāk. Vnk pelni, attīsties, what I do now, neatskatoties.

Nabadzīte [x]. Mokas nekad nebeigsies, jo [y] ir tāda pati prāta šīze, so es kā kurmis palikšu uz saviem darbiem, līdz es pat tur nebūšu vajadzīgs. Šonakts sapnis bija true elle. 31 stundu, ar 10 min pārtraukumiem, padzerties, gandrīz nevajadzēja pačurāt, vnk medikamenti, pagaidīt 5 min, varbūt sapnis pāries, un nē turpina kā uzpauzēta filma.

│Ҩ│ | knābāt visu


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: