zivs

6.. Jan, 2024 | 17:59
cibiņš ≡: zivs

Рига красивый город, только много латышей

Tolaik ar iokasti gājām no akadēmijas, un iebremzējām runājot, pie brīvībenes stūra. Solis beidzās vienlaicīgi ar "turki", teikuma beigās, un 2 krieviem, kam bija humora izjūta. "Turki"?, ķip mēs? Jautājot, skatoties uz mani. Protams, saruna bija par pavisam ko citu, bet man patika izrautais no sarunas vārds. Smaidīju, un domāju, cik labi, ka ir krievi, kas tā māk par sevi pasmieties.

Pēc vakardienas saguris, izstaigājis rajonu, vilkos pa solim, un pie lifta iekritu ceļos. Nāca kāds lejā pa kāpnēm. Es neskatoties uzreiz apziņoju, ka viss chill, nekādu palīdzību nevajag. Tātad dzirdēja valodu. Nē, piš krieviski. Kaut jūs nomirtu, putina kuces. ES (eiropas savienība) ir mīkstie. Viņi nav izdarījuši pilnīgu krievijas cancel. Redzēju tās sankcijas, pff. Krievija ir jānoliek pilnīgi uz nulles. Es te tā mēreni, ar visiem runāju krieviski, un tikai vairs zilbes. Reāli arī saprot, ka citādi nevar.

Backthoughts. ES tura rezervi. Vot, ja viņiem uzbruks, tad uzliks lielāku žņaugu, un ja pilnīgi pizģec, varbūt atvienos no swift. ES ir nulle, bet labāk kopā, jo LV pati par sevi ir zelta zivtiņa lielu zivju ezerā.

│Ҩ│ | knābāt visu


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: