zivs

26.. Dec, 2023 | 20:46
cibiņš ≡: zivs

Pēc dienas meklējumiem, sāku iedzert. Ir jau tik vienalga, ka vnk konstruēju movement no paša iztēles. Po*** guglē saklausītais, nenoderēja. Teikšu, dažās minūtēs atšifrēts gaitas mūvments. Iedzert, uzpīpēt cīgu – vnk ej un saliec timelinā kā tu redzi uz ielas, – cilvēki iet uz priekšu, uz augšu, uz leju.

Tikai, sorī, nu jau nāk miegs, lai to pārnestu no eksperimenta, un tālāk jau vairs nav laika hobijiem. Dievs nedeva svētību šim hobijdarbam. Tak pilnīgi skaidrs, ja pat turpina visus Zsvētkus, un tev mērkaķim rāda, ka virziens ir wrong, jo viss vajadzīgais dienām atlikts, bet notiek nepārskatāmi ilgstošs un bezcerīgs workflow, vai labāk saukt to par hūniju.

Ai, izsalcis arī, jo laiks ir tik dārgs, pat ar pilnīgi nogarlaikoto, skumjo māmiņu parunāt Ziemassvētku vakarā, cilvēcīgi, man zog sekundes. Bet te nu mēs esam.

/iet iepist vēl 50, un aunās uz bodi/

p.s. vislaik atceros, kāds lohs. LMA bija par velti animācijas vieslekcijas. uz vienu biju, un izskatījās, ka ļ vērc, bet tas bija vakaros, kad mums ar iokasti jādodas dzert pa parkiem.

│Ҩ│ | knābāt visu


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: