zivs

9.. Dec, 2023 | 02:37
cibiņš ≡: zivs

Nevajag garus tekstus. Es rakstu visu vienā, lai neskatītos by number daudz. Bet esmu new age, es nelasu palagus. Piemēram, neapvainojies, kapibaras vai vils rifkes, man retārtdam ir grūti lasīt tik gari. Jums ir ko teikt vienā elpā. Mani garie dalāmi neskaitāmos. No I know.
Tom Waits arī so so, jo esmu atguvies, jāstrādā. No emotions. Vnk jāpamato excelī, kāpēc pieprasu miljonu. Nauda pietiek tikai dzeršanai. Bandīti joprojām apdirsušies, neko nav dabūjuši. No blame to T Waits, es tuvu guļu, jo vairs neraudu, pišu vodku.

Es apgalvoju, ka elektronika reāli sucks. Bībele ir vienīgā grāmata, ko lasu pēd gados, un normāli lasu lappusēm, ar interesi, ar maz iedziļināšanos, bet sekoju visam tekstam at full, bet webā, ja ir pusekrāns, – no, hārdkōr.

Elektronika mūzikā ir mans dominant stafs. Gan zinu, gan spotify to rāda. Es dievinu elektroniku visā. Es vnk nelasu gari elektroniski. Anglene nejauši attīstījusies, ka lasu palagus, ja vajag info.
Elektronikā, padomju laikā arī tētis mācija (dažiem neticētājiem, tētis dažreiz bija, un šo to tad mācīja). Tinām spoles, lodējām. Gāju visādos pulciņos: elektronikā, rallijā (tas bija izsmiekls), vieglatlētikā, futbolā, tūrismā pro (ar klintīm, karabīnēm, wild piedzīvojumiem dabā), vēlāk ushu, karatē. Neatceros, es visu visu esmu darījis dzīvē. Dievs mani ļoti mīl. Man ir bijis viss. Te var izstāstīt tikai ātri sataustāmus faktus, arī neminot special, ko cibā nerunā.

│Ҩ│ | knābāt visu


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: