zivs

6.. Dec, 2023 | 22:28
cibiņš ≡: zivs

Pa dienu mani aizķēra aborigēna vārdi, par meliem kā matu mutē.

Ciba, protams, raksta man, nevienam citam. Draugs mani mierināja, ka ne gluži visa ciba rakstot man.
Es nezinu cik tiešāk vēl rakstīt, ja netic pat šiem niekiem.

Tikko izlēmu, ka jāsalabo gadiem jūkošā taburete. Varbūt 1 YT priekšnesums paspēja noskanēt. Tā taburete tagad ir stabilāka kā ražota.
Zivju pirkstiņi zibot, un lai tgd tur apsēžās 300kg vecis. Ak kungs, kā viņš nojauktos uz plikā pleša. 300 kg tur nav nekad iecerēti.
Manis gatavotie pat light galdi iztura 2 pārtija lēkātājus. Disclaimer: For pure safety, uz Laurai būvētās konstrukcijas, esam stāvējuši divi, bet ne lēkājuši. Konstrukcija ir special, izplānota ļoti, nebiezām detaļām, salokāma pie sienas, bet 2-us notur, ka neiepīkstās, vājākais posms pati skaidu virsma. Lācplēšielas konstrukcijas vismaz 4-us rammsteinus, izpildam koncertu. Mani galdi nav salaužami. Mans lokālais pc galds nav testēts, bet man vienam uzkāpjot, ne vairāk kā pat puķu poda svars nospriego. Par puiku man nav būt kauns. Viss manās rokās notiek right.

Sliktākais tgd ir vākt istabu, jo trikotāžu mainīt gultai nav mana stiprā puse. Savākt pudeles, un izslaucīt istabu, bet es čist varu arī to, un ieet vannā pēc 3 nedēļu noraidījuma.

│Ҩ│ | knābāt visu


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: