zivs

4.. Dec, 2023 | 03:39
cibiņš ≡: zivs

Ar Dievu esmu mēģinājis manipulēt. Mani kristīja 9-os gados, pie pilnas apziņas. Un mammai teicu tā, lai Dieviņš dzird. Cerēju, ka Viņš dzird, bet tā jau bija spekulācija. Es mēģināju pielīst Dievam.

atkal neatceros, ko gribēju teikt.

pofig, publicējam

Ak, laikam tikai daļa, ko gribēju teikt. Es iepatikos Dievam, un visu dzīvi Viņš ir ar mani. Es neesmu perverts, es uzvedos kā gribu, un neizaicinu. Grieķijas ex-Laura tieši to teica. Tu drīksti jebko, pilnīgi jebko, un ar Dievu tu vnk nevari go wrong, lai ko tu darītu. Wrong var visu, bet tu vnk to nedarīsi, ja esi ar Viņu. As far, tā ir.
Viegli nebūs, nē. Tā ir marginālija, mana piebilde.

Vēl viena marginālija. Tev ar Dievu ir pilnīga brīvība, ko laku kā nektāru, joprojām.

Tas neatceļ, ka nedrīksti nolaisties pohujā. Tu vnk vari dzīvot nekvalitatīvi, un tev pašam sliktāk. Ex-Laura man esot uz ecstasy teica "tu saproti, ka tu esi narkomāns?". Kā ar rungu pa muguru, staigājot 5-os vasaras rītā pa Vecrīgu. Mm, ok. Viņa darīja labu nepārtraukti, un nespēja vairs dzīvot šajā pasaulē. Aizbrauca prom, lūgt par visiem.

Lauru es satiku drīz pēc viņas vizītes LV, kad izstaigājušies vakaru, iegājām Nemierā, sūda krogā, kas kādreiz bija Piens. Pretīga iestāde. Viņa visā mūku tērpā. Visi pilnīgi respect, neko tādu ikdienā neredz. Es paņēmu 50g, un man acīs iestājās skeneris. Nejauši paskatījos uz viņu kā sievieti. Pirms mūka viņa uzvedās tā, ka nekādi amfetmīni nestāvēja klāt – 3 diennaktis nomodā, kopā ar mums, drogotājiem, dejo klubā, pilnīgi skaidrā, mini svārciņos, un nobiedēja G mammu, jo G mamma nodomāja "vāks, mana meita izrādās lesbiete". Mani provocēja, varbūt pārbaudīja, varbūt gribēja mani, nezinu. Ex-Laurai vispār nebija robežu.
Tad arī viņa saprata, kad paskatījos uz mūku, kā uz sievieti, uz sekundi. Un piešķīra man Lauru, lai beidzu mirt nost.

Viņa gribēja mani, vēl neesot mūks. Stabili. Apklusa tel sarunā Grieķijā, kad jautāju, ko man darīt, ja mana new beibe noņēmās ar taro kārtīm. Tas man šķita reāls bieds. Kā viņu sauc? Laura. Pusminūte klusums. Viņa tiešām asociējās ar to, kas starp mums nenotika.

Grieķijas ex-Laurai ir nebeidzami stāsti, kas piedzīvoti kopā. Reiz ierados, ar retumu, kokaīnu, un bija viņai džeks ciemos. Jā, cienājies, brīvi. Džeks laikam saklausījies, kā es kādreiz, ka tas ir very special (nav special, truli notērēta nauda), arī nekautrējās, ņēma strīpas vairāk par mani. Ex-Laura neizrādīja, bet bija skumja "wtf, devil ir šeit klāt", viņas istabā. Mani reiz mēģināja pārliecināt "Kas ir balts? Nāve. Nu ja, kokaīns ir nāve". Es no kokaīna izgāju sausām kājām. Nekādas atkarības for me.

│Ҩ│ | knābāt visu


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: