zivs

26.. Okt, 2023 | 18:14
cibiņš ≡: zivs

Grami 120 meibi. Tāda depresija. Stāstu tiem, kas ir uz bīstamas robežas. Alko ir ķīmiski depresants. Nomāc visu, tāpēc arī patīk. Es kliedzu uz ielas, kāds gāja un runāja kā fašists, kas izvaro un nogalina Ukrainā. "Nomirsti, kas tagad runā!". Pārāk tālu, laikam ne dzirdēja, ne uztvēra, un latviešu valoda viņam ir random skaņas.

Man kauna nav. Iedzēris vodku, vnk ķermenim kļuva vieglāk. Nenormāls depris. Ian Curtis no Joy Division (nenormāli progresīva banda bija. jo rakstu varbūt jaunam lasītājam), bija totālā deprī. Pamodās, k-kur random norubījies no alko, un nekavējoties pielika sev punktu.
Mana tēva suicide mani neatlaiž visu dzīvi. Bērns sācis domāt dumu, ka negrib dzīvot. Es rakstu, un to nedrīkst, viņš ietekmējas.
Es nekad, pat ja baidos no Dieva soda. Bērns vnk to nepārdzīvotu. Man ir iespēja apstādināt tēva līnijā paaudzēs kodētu ļaunumu. Lai zinātu vairāk, ir jālasa tik sen iepriekš ciba, ka man pašam vnk nav iekšu tik ilgi tīt.

Laura ir TIK cool. 32 Intel kodoli griež viņas prātu. Moby ir depresija. Es to pats neredzēju. Nu, ok. Nokoverējis depresīvāko Joy Division dziesmu, ja par Joy Division var būt kas vēl depresīvāks. New Dawn Fades. Es vēlos noklausīties to cover nekavējoties.

Kaut kāda meme bija. Kā izskatās depris. Smaidīgs Kurts Kobeins, n stuff. Sia, austrāliete, ļoti dzīvespriecīga mūzika, vairāki suicide attempt.

I had first fake attempt at 10 or twelve. To drink tea with a bleach.
Ir ļoti stipram jābūt gribēt dzīvot, ja tev ir brain, un neproti to lietot.

Domas nomainījās, atceroties, ka es knapi noriju vienu malku no saindētās tējas, jo nomirt ne īsti bija prātā. Vnk kliedziens, kā 60 recepšu ripas pirms 2-3 gadiem. Nezinātājiem, reanimācija, katetrs pincī, un es smaidīju jau pamodies.
Laurie Anderson /did I drink some poison, I can't remember now/. Tik spēcīgs mākslinieks. Ikona.

│Ҩ│ | knābāt visu


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: