zivs

18.. Okt, 2023 | 21:38
cibiņš ≡: zivs

Dieviņam bučas!

Meitenei tumša jaka, pavērta, un skops topiņš, rozā. Es pilnīgā pohui, steigā ieskenēju savu šņabi, un otrreiz paskatījos. Vnk salīdzināju, ko es redzēju perifēri, un ko var redzēt tieši, steigā garām nobraucot skatienu, lai nepamana. Džeks, ne urla, bet nu džeks kā džeks, ne mākslinieks. Viņa klātbūtnē, noskenēju visu, ko atver jaciņa.
Paldies, mīļā māra! Paldies baltie tēvi!

Es officiāli esmu atteicies no gēnu tirgus (arī ja nebūtu slims). Nē. Nav nekāda kauna iegaumēt visu, viņas puiša klātbūtnē. Fliteru tauriņš uz viņas topiņa, Detaļas davai nē. Es varētu uzzīmēt.
Piebilde, ka esmu tik kautrīgs, ka man ir technology, kā iegūstu info, otram neredzot. Ko jūs domājat, es nemācos? Sekunddaļas acu uzmetiens izdedzina ar lāzeri area, kur esmu paskatījies. Sorz, arī veči uz sevi paskatās, "wtf, kas man tur tāds ir?". Es tikai paskatījos, ne garāmejot. Neesmu slims, esmu ļoti pieklājīgs. Un pat jēra 0,02 sekundes izdedzina. Es vnk to nedrīkstu. Samazinu iesaisti, tikai vēlāk no atmiņas 1/800 shutter speed, neskaitāmus kadrus. Vai tev labāk patiktu, ja maximas flīzes saietu vortexā?

Labāk lai moka bez pielietojuma, nekā jebkad zaudētu interesi.

│Ҩ│ | knābāt visu


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: