zivs

18.. Okt, 2023 | 18:31
cibiņš ≡: zivs

"Nevar noiet no skatuves laikus"
Ikoniskie 27 visi paspēja.
Daudzi dragā 100 gadus un ok.
Kas paliek pāri, nu žēl. Guntars Račs, piderass (kopš šī laika, un jau agrāk, zināms, ka "piderass" nenozīmē sex orientāciju, bet izcili riebīgu cilvēku), izvilka uz skatuves senu estrādes mākslinieci. Cienījamu, tautā iemīļotu mākslinieci, kura aizgāja no skatuves laikus. Tas zarnu un gaļas maiss bez principiem gribēja sev vēl vienu sarkanu mersedesu, un Rolex, ko iegrūst lombardā. Sanāk, bija sadziedājis kundzei komplimentus ausīs, lai nāk pēc gadu gadiem, sniedz koncertu. Es vēmu, kā par cilvēku ņirgājās. Arī manai mammai ausis krita ciet. Kas par hūniju? Margarita Vilcāne ir cienījama, un nelīda uz skatuves, kad viņas laiks beidzās. Viņa savu jau nodziedāja. Račs, ar savu biznesplānu viņu apkaunoja līdz mielēm. Visi man pazīstamie mūziķi ir teikuši. Viņš valdīja arī LKKA/LAA vai kādu tur sūdu, un viņi norāvās tikai šogad?! Tikai 60k?! Račam ir jāiet Reberbānī ap stieni dejot, pervertiem patiktu, par 30 eiro stundā, atpelnīt 60k, un tad visu, ko mani draugi ir stāstījuši, kā LKKA/Lala visus appiš. Račam pat sanāktu iebraukt gerantofīlijā, (un pēc nāves pārējo, ceru, norakstītu) bet to laikam ne gluži Reperbānī.
Stāsts par to, kā Guntars Račs pazemoja Margaritu Vilcāni. Pilnīgi noteikti, vienkārši žigolo ar nestāvošu saglaimotu lēja ausīs. Ja cilvēks nav 15-20 gadus uzstājies, un protams balss ir nevingrināta.

Vajag publisku apvainošanu? Pantu par nomelnošanu? Lūdzu! Guntars Račs drāž kundzes, no kurām jādabū piķis, un sola producēt 12-gadīgas. Izpiš 12-gadīgas, piesolot, ko nu viņš tur pasaka. Tas viss ir apmelojums, jo viņam ne interesē, ne stāv. Tikai cipars stāv, ja stāv.

Irl es dzirdēju pieaugušo attiecības (18 about), ka sastāsta meitenei burvestības un karjeras, vnk lai iespraustu pimpi. Arī pazīstams irl un cibā (ne Račs). Vēl izvālē divatā, solīdami karjeru. Lepojās man to stāstot. Holivuda, jopt. Divatā pist, ļoti ok, gribētu būt mēģinājis, bet liet ķīseli acīs meitenei, vnk lai "iemērktu" (precīzs citāts) ir kā pieaicināt, lai tevi pašu padrāž, turpat dzērumā uz galda, nu tad divi uzreiz. Pazīstu abus joprojām irl, ir kontakti. Tie nav draugi, bet citādi "pasaki, kādi ir tavi draugi. Un tāds neesmu es. Kaut mīlēties ar divām, vai diviem ar vienu – to nezinu.
Gulējām 4 mūsu lāčplēšgultā, diezgan jau apsitušies, vnk aizmigt, visi labi draugi, un visiem bija saprāts, bet mans bija on, likās ļoti jocīgi, jo man ar abām beibēm bija on, viņām arī, un puisis, zināju, arī par abām beibēm ir on. Bet mēs visi esam ļoti labi draugi. Aizmigu arī.
Es nezinu, ko džeki kā dzimums domā. Viņiem laikam ir pilnīgi cits brain.

│Ҩ│ | knābāt visu


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: