zivs

18.. Okt, 2023 | 13:59
cibiņš ≡: zivs

Pagāšnakt bija viens no labākākajiem maniem ierakstiem, no daudziem aspektiem, bet man ir pastāvīgas svārstības. Deep down/high up, es nomainos daždesmit minūtēs. Nepalika. Palika +.
Tur bija arī par Poliju. Mapats varbūt tgd neraksta par to, man slinkums vērt vaļā, bet Polija ir trigeris. Vīrietim vērt muti vaļā par abortiem, kas ir tik smaga un neviennozīmīga tēma, un attiecās tikai uz sievieti, ir pāršķelt to vīrieti, kā nodilušu drānu, kas paver muti. Tāds vīrietis smilšu saujas vērts, ja viņš nespēj palīdzēt, tikai "nosvērt". Viens no lāstiem, ar apgalvojošiem draudiem visai ģimenei, pirms 2 gadiem bija Polijas politiķim epastā. Varbūt mani Polijā vairs nelaiž, neesmu vēl mēģinājis.
Mans point par abortu, pirmo reizi cibā atklāts. Nepatīk, ne domāt, ne runāt. Tā nav mana saprašana, jo es neesmu sieviete, un man nav tik smagas izvēles jāizdara, un gara, dzīvības tiesātāji, jūs "vīrieši", varētu šļupstēt tikai einuhi, who actuali laikiem tādi arī to dara.
Ļoti definējot, es neesmu PAR, un neesmu PRET abortiem. To vnk nedrīkst lemt ar likumu. Punkts, un šis punkts ir džihāds pret jebkuru, kas to apstrīdēs. 12 cm nazis kaklā. Halah, ja tev ir viena no šīm pārliecībām, un tev nepaveicies būt ar krānu, to uzskatot.
Mani var apgaismot par viedokļiem, tups fundamentālists es neesmu. Nāciet, bērni! Bet vai jums izdosies pārspēt manu prātu, vai man jūsu. Mēs varētu izbaudīt kopā prieku, kā no šīs sarunas izveidot sex.
Tezaurs zivs valodā: Sex nozīmē abpusēju iesaisti, dodot un gūstot.
Tikai šī tēma man nav sex. So, piedāvāju karu, only.

Vēl, ļoti ilgi turēts sevī. Caps Lock. Dēļ kā ir aborti? Nemērīsim, paņemsim vnk 50/50. 50 dēļ tiem, kuri nesavāc savu pimpi, jauši nejauši. Jānomirst ir tad tam džekam savās sajūtās. Pazīstu vienu, kas reāli mira, jo viņa meitene taisīja abortu.
Nosoda tikai einuhi, inceli, lost lives. Man, slimam, sev padročījot nedēļā ir vieglāk dabūt augšā, kā jūs jebkad varat. Neapšaubu dzīvības aspektu, kas visu padara ļoti smagu (tieši sievietei visvairāk) bet vājākā no pusēm, – vīrieti, tev vnk ir 0% pieredze, lai vērtu muti vaļā. Jums skatīties golden shower, izvarošanas, koprofīlijas. Lieciet mierā pasauli, cilvēkus.
Ķip, izmanto ap 25% cilvēku to smadzeņu, kuras kopumā jau tā ir tikai 10% no cilvēkam pieejamām.

Ar vīriešiem, kas runā par abortiem kā katoļi un citi moronie cilvēki, ir tikai viens – ķīmisko kastrāciju. Tie NAV vīrieši, bet pretīgi garas izstiepušās ādas, ar neizsteiksmīgu formu starp kājām, nokarājamies/reizēm-pastāvam tajā siluetā starp kājām. Es maksātu katru mēnesi, kā jau maksāju par katru nogalinātu ķermeņa daļu no krievu uzbrucēja UA. Es vnk mainu planētu. Sarunājam? Man ir pietiekami daudz draugu ar kuriem tur kopā dzīvot. Slimus mēs redzam viens otru. Slimie domā, ka viņi ir veselie. Lai tā paliek. Mums vnk vajag citas planētas. Mēs būsim laimīgi viens bez otra. Man nav vēlmes oponēt, būt atšķirīgam, ja nav idiotu, ko čakarēt. Love is my planet. I'm tired to death from this.

│Ҩ│ | knābāt visu


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: