zivs

16.. Okt, 2023 | 14:41
cibiņš ≡: zivs

Ko es varu muldēt "neesmu nevienai bijis dzīvē vajadzīgs". Totāla pseidodrogu šīze. Es pats, ne spēju kādu sev pielaist tuvumā, ne neterorizēt ar to, ka esmu lillā pillā. Ļoti lādzīgs, vēl labāks pillā, bet apreibušu prātu arī man skaidrā ir grūti izturēt. Vnm nošujos prom, ja cilvēks ir sadzēries. Nepatīkams sviests. Drausmīgs pārdzīvojums, ka esmu nopietni iegāzis cilvēku. Nu jau vairs neko. Tikai noteikti zinu, ka viegli atdzīvošos, bet deprim pieauga tik klāt, ka būs funny dzīvot tālāk.

Man šķiet, es izdzīvošu nepalielinot depri, bet palielinot vienaldzību. Pat nedomāt par to, ka vēl 26 gadus man jāvelk resnais vēders pa smiltīm uz ūdeni, un atpakaļ. Depri es vnk nevaru iedomāties, kas sekos. Jākļūst vnk par robotu.
Es to paņēmu no tās slimās kundzes, kuru iegāzu. Viņa ir ar normālu nobīdi uz šīzi, kaut normāls cilvēks, ja nepazīsti vairāk, bet viņas vecis man dzīvē ir ļ svarīgs, un pierunāja uz šo bs. Paplašināti nav cibai. Jūs saprastu kādā sviestā viss ir nonācis, ja es nekontrolētu mēli.

Kaķi man nav bail ņemt dēļ vienas nedēļas, ko jāpiedzīvo ārprātā, kad iet prom. Atceros, cik maz uzmanības un laika man kļuva. Kaķis ir tikpat dzīvs kā tu, un visu rubī, jūt. Viņš grib mīlestību, uzmanību, ne tupu muguru pret istabu. Kā es gribētu tagad kaķīti saglāstīt. Savtīgi, lai neraudātu no savām 9 ripām. Dirsties ar sevi esmu ar mieru, iecirst sev papēdi sejā. Pamosties un depra vietā vnk kļūt niknam. Tikai, vai es jebkad ko sapratīšu.
Nazis uz galda, kad mēģināju ēst, ir cool. 9 ripas ir tā, ka redzu kustību sekundē pagrābt, milisekundes, lai nepaspēju apdomāties un tos 12 cm sev kaklā. Spēka pietiek, ja triecienā dara. Nemīziet, es vnk stāstu ko redzu, ne ko domāju darīt.
Man suicide rāda diezgan bieži. Prāts fantazē par veidiem. Esmu mierīgs, man ir vēl 26 atlikuši. Tātad laikam nav no tā jābaidās. Es nekoķetēju ar to, pārāk pretīgas manipulācijas ar citiem. Nes tikai gaismu. Kam vajag tavu šīzi. Fakin borderline ir tik izteiksmīgi. Kāpēc es nezināju par to agrāk? Borderline, ja es mainīšu vārdu, beidzot ideja. Likumu apejot man būtu jāizrunā sevi stulbi. Citas valodas LV reģistros nav pieļautas.

│Ҩ│ | knābāt visu


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: