zivs

15.. Okt, 2023 | 12:52
cibiņš ≡: zivs

Mums nav mediju. Sākam ar zemāko no trijiem, citus vnk nav pat jāmin – tad arī manu cibu varētu uzskatīt par mediju (and he does). Tvnet ir ir 2 nedēļu dzeršanas paģiras, labākajā gadījumā. Delfi, jau galvu augstāk, un laikam pat labāks par LSM, šogad. LSM ir Ļermontova ielas pacientiem – lūdzu nesatraucies, keep it calm. Informācijas nekādas. Vari iet atpakaļ gulēt, vai ko tu tur gribēji. Kultūras žurnāls.

Piebilde, es lasu tikai LSM, ar savu nestabilo psihi. Kad gribu nenogludinātāku, ieeju Delfi, bet nekā daudz vairāk tur nav. Ārzemju lapas, nu nahui. Ārzemnieki nepazīst krieviju, tikai pērk krievu šņabi, un visiem viss pohui.

Un ideja aizliegt krievu medijus LV, ir pats ļaunākais priekš LV. Totāli valsts ienaidnieki. Kur balansētie krievi lasīs? Kur vieglāk saprast burtus, un ne jau latviešu valodā. Kas bīda tādu ideju, ir apliekams ar kabeli ap kaklu, un nožņaudzams. Reāls valsts nodevējs. Nu tāds laikam ir plāns, ko tur brīnīties. Kaut ir reāli stulbi cilvēki, pat uz gaļu nepretendē.

│Ҩ│ | knābāt visu


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: