zivs

14.. Okt, 2023 | 13:12
cibiņš ≡: zivs

Esmu kinda bono. U2. Sēdēju uz kāpnēm, 2010, pirmo reizi patiešām finally aizgājis no G. Uzreiz, pirmajā stundā zvanīju Ie.K. Viņai tel nebija sasniedzams ilgus (mēnešus, gadus?).
Sēdēju uz kāpnēm, Avotu ielā, un vilku alu pēc pārtija, pagulējis. Atnāca, apsēdās glīta krievu beibe, ļoti labi runā latviski, un tā arī dara. Bet es redzēju viņu satiekot uz ielas, k-kad Saskaņas partijas karodziņu no somas. Stop, nope.

Bruņinieks esmu toč. Pilnīgi bez spēka, pavadīju viņu no Purva, kas ir tuvu mājām, un vilkos, pilnīgi nevarot atpakaļ. Skūpstījāmies pie viņas mājām.
Lūk, apsēdās blakus, un lakām alu kopā. Vakarā satikos ar cibiņu, nekad neminēto, 2010, un glīto krievu beibi. Abas jutās reāli strange, wtf. Es arī. Drīz tas pasākums beidzās. Atceros, ka paliku ar cibiņu. Viņai neinteresēja Tesa. Nabaklab bija the must, un es tā pavilkos, pirmo reizi dzirdot Tesa. Mani vnk aizvilka prom. Viņai patīk totāli neformāļi, esmu par vecu, 16 gadu starpība. Cibiņa pati bija Nabā, veidoja raidījumu. Tagad drīkstu atklāt, jo vairs nav Nabā, laikam.

Saknes varat zināt, jo nabaklab ir visa dzīve, reti tur bijis. Draudzenei pieder(ēja), citai, ar kuru vizinājāmies naktīs.

Konkrēti pisieties dirst. Zbigņēvičs, konkrēti necienu, pēc Gata pārstāstiem. Aborts pēc mēnešu izvarošanas Ukrainā, esot nu so so, dzīvība ziniet. Zbigņēvič, izvilkšu degošu pagali no Jāņu ugunskura, un pa taisno tev starp kājām. Pakaļā, tādā stresā tev netrāpīšu.
Man ir daudz jautājumu Dievam. Viņš vienmēr tos piedod. Mūsu norēķins nav cibā.

Massive Attack - Paradise Circus

│Ҩ│ | knābāt visu


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: