zivs

14.. Okt, 2023 | 08:28
cibiņš ≡: zivs

Man nav random naida, bet domāju, ka formica ir joprojām cilvēks, citādi nav jēgas cīnīties pret MI. Iespējams, ir dalīts MI.
Citādi, ir redzams, sapriecājās, kā pasaule ar dienvidiem sagriezās otrādi, un tam botam uzreiz ir materiāls. Fiziski nogalināt, izkaltēt mentāli pežu, vai novītināt pimpi. Visu ļaunu formica identitātei, tavi bērni arī, lai jebkas tā būtu. Es joprojām nemāku uz ļaunu ar labu.

Ja nu formica nav bots, tu sūds sīkākais saproti, ka te cilvēks ķēpājās ar taviem bērniem. tev tiešām to vajag? tas ir sex jautājums, sīkums. dēmoni tev un bērniem, ja tādi tev būs. arī tiem, kas ir. viņi tev ir un tevi nogalina tagad. vari pačubināt. tavas acis vairs nekad neredzēs savādāk.
ļaunajā es nepāriešu, bet plīvurs tev ir, neatkopties, ja vien neizvēlēsies. tie nav lēti draudi, es to uzņemos.

mani ļoti ļoti lēnām saprot, kaut virsmu nolasa 95% stundā klātbūtnes, un spurdz, cik ātri.

upd. well, man ir solītais hyperpower, bet viņa nav, jo es nezinu formica identitāti. tātad power nav, ir kruta psiholoģija, LND profesors, vēl pirms bakalaura LV, un doktoriem Londonā teica. pret robotiem nestrādā. hyperpower varētu, laikam, visu.

man nedod, jo es spēju arī nogalināt. nekad nekad nepiedzīvošu to. karš ir vienīgais, aizstāvēt mīļos ir vienīgais prātā saprotamais. pat sevi ne īsti. ja jau nāk galēt, a ko ne. tu tāpat neesi rammstein.

no dienas darba dublējās, tekstam nav satura. tas nav attaisnojums, es nevaru dzēst nepārtraukti, es nezinu, kad ir, kad nav

│Ҩ│ | knābāt visu


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: