zivs

29.. Sep, 2023 | 02:07
cibiņš ≡: zivs

Man cibā vairs neviens reāli netic. Priekšā ir CD vāciņš un aptiekā noprasīja, vai tiešām (bez receptes) esmu gatavs maksāt 55 eiro par bundžiņu. Nu, tā nav mazā, 90 tabletes uzreiz. Prasīju 2. Teica, vienā ir 90. 90! Appist prātu, 90! Let us go! Bet ne divas, jo domāju 30. Ja, bļeģ uz trauciņa ir ko iespējams sarīvēt takās, kas vispār var būt par bazaru. [jums] Nav priekšstatu cik var izlietot AD nepareizā manierē. Do you ever care. Jūs mani svētītu, kā augšāmcēlušos. Esmu ļoti pieklājīgs jebkādās situācijās. Tik, cik var nomirt, es drogu paņemu, nu redzēs vai iepisīs.

Tā vnk pharma, bez receptes, iegrūž rokās reālu drogu. Jau teikts, Kanādā 5-ā populārākā droga. Having high, loveable ones ;)

Noslēpumi. Reāli grūž drogu rokās. /man nebija naudas, un toreiz nenopirku, bet mīļš aptiekas cilvēks čukstēja, ka ir stafs, pohui, ka nav receptes. man vnk nebija $

e-veseliba ir kontrolēts stafs, tur neko nošmaukties. sanāk pharma grūž reālu drogu, vnk lai fani pērk. un zina ka pirks. piem, mans pirmais es zina, ka viņam nebija 55 eiro. Otrais tā easy, izvilktu arī 110, bet nu stājiet zirgus.

Pasakiet vēl, ka tā nav pharma, ka iesaka paņemt bez jebkādas receptes ripas. Paldies cilvēkiem, kas palīdz, bet nu stafs arī atklājas. Esmu par. Par to, lai ļauj drogot tiem, kas grib drogot. Papildinu ar gaiša cilvēka komentu, manam tekstam, ka neesmu par, ja visas drogas legalizētu "pasaule nekļūtu labāka". narkotikas ir vnk svarīgs elements, just like trolejbuss 4, ko izmantoju dažas reizes mēnesī. "labāk, lai katrs izvēlas ko kā ņemt", tāds bija advancētā (ak, nepateicu, cik cool puisis) džeka skatpunkts.

Tik ļoti vārdi. Man nenozīmē citu [šaurie] uzskati. Es varu bīdīt turp šurp. Dziļāk iet, būtu karot.
Man ir komfortabla dzīve, ar cd un vecu bankas karti. True, tas vnm ir par maz, īpaši kad dzīvo. Par to nerunājam. Tie ir dažādi cilvēki. Es nepazīstu viņu. Diezvai viņš pazīst mani. Бред. Smuks holivudas puisis. Pīt bred.

ticu, ka neesmu nolasāms. nasin spešal, tik random. bet to reālo tas vēl vairāk uzvelk.

│Ҩ│ | knābāt visu


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: