zivs

27.. Aug, 2023 | 01:30
cibiņš ≡: zivs

Piedāvāju puisim, pa pusei nopietni, pats, ne īsti ticu, beigt niekoties ar indoor audzēšanu, un ļaut kaņepēm stiepties siltumnīcā 2-3 metru garumā, tieši kā viņas justos vislabāk.
Ctulhu mani nosauca par narkomānu. Ja ctulhu zinātu visu manu mendeļējeva tabulu, despite, ka pārsvarā esmu tīrām asinīm, cilvēks nogrābstītos aptaustīt sevi, un paceltu mani ozijā osbornā.
Mani, bez panākumiem, cibā neskaitāmi cenšas aizskart. Man ir tik pietiekami brain, ka terminoloģija ir vnk komunikācija. Viens no labākajiem draugiem mani brīdināja ap 2000, Armand, tu saproti, ka esi jau narkomāns? Tusējām tieši vasaras naktī, viņa tīrām asinīm, es kolba. Saskābu, jo es viņai uzticos. Bija 3 mēnešu diendienā atkarība no Escstasy. Bet tā nav stipra atkarība. Vnk apnika, pēc tiem mēnešiem 3-iem. Last time bija pirms gadu gadiem, un neilgojos, kaut nebūtu problēmu apēst. Tikai tad vajag apstākļus kā jaunībā – draugus, vietas ar skaļu atbilstošu mūziku, iespēju apķerties, speciāli nokrist uz mikla vecrīgas bruģa, un visu, bez kā Ecstasy kļūst mokoša inde.

Ap 2023, neviens vairs nekad nesaprot, kad esmu tīrs, kad nē. Esmu izbraucis gandrīz visu narkotiku spektru, arī ļoti pārspīlētos daudzumos jaunībā.
Jokojoties, jaunībā, biedēju G, par viņas ļoti ļoti pareizo mammu (nu jau cik gadus lai viegls ceļš mākoņos). "Iedomājies, tava mamma pat iedomāties nespēj, ka viņa pretī sev redz reālu narkomānu. Viņai širmis aizkristu"

Bērnam šajās dienās whatsappā devu useful, paplašinātu info par Lizergīnskābes dietilamīdu. Warningus, jo iedomājos, ka nekad vēl nebiju stāstījis, un tas ir svarīgi. LSD nav drogas īpašību, tā būtībā nav droga, bet ļoti nopietna un savā veidā bīstama viela, tas nekas, ka atkarības nav vispār. LSD ir risks, paliels.

Piedāvāju cibā puisim beigt niekoties, un kopā audzēt outdoor skaistas smaržojošas māsas. Veselīgam ķermenis noderīgas, vērtīgas vielas kaņepēs ir neskaitāmi. Es pats aizmirstu uzpīpēt dienām, un secinājums, ka atkarība varbūt ir tikai atmiņu atkarība. Man vispār nav nelegālo drogu atkarība. Nosauciet jebkuru, un varēšu pateikt nav, nevienas. Tāpēc lamāju legālās, jo tām ir submision/sado/mazo/gore atkarība – karājies sasiets striķos, bezpalīdzīgs.

Die's dod jums iziet manu spēli, un tā arī nekļūt addictam. Un vispār, change your viewpoint, language. Esmu next gen, bet jūs ar 2 gen lower mēģināt nākt klāt.

Peace

Chapter 2. Priekš ultra psihiem.
DMT, – N,N-Dimethyltryptamine, viens no ielas nosaukumiem – Dmitrijs, bet LV nav dzirdēts, ka pieejams.
Teh. info: Brīvi pieejamas smilgas Latvijā pie ūdeņiem. www.erowid.org ir receptes kā ekstraktēt. Sarežģīti, personai bez zināšanām ķīmijā.
DMT ir pilnīgi atsaldētiem cilvēkiem (jo uzskatu to kā skriešanu pāri Jūrmalas šosejai intensīvas satiksmes laikā).
Visstiprākais zināmais halucinogēns pasaulē. Tas nekas, ka visa LV pilna ar tām smilgām.

DMT iedarbība ilgstot tikai ap 20 min, bet tas esot pietiekami, jo laika atskaites tur neesot, un TEVIS tur arī nav. Kā piemērs, tu sašķelies tūkstošos ultra krāsainos, priecīgi saucošos airētājos, tad nomainies par skumju puķi. Viņi bez apstājas pārskalo "realitātes".
Tu esi piesiksnēts, un dziedi vai raudi, vai lūdzies izlaist (to laikam nevar, jo tev nav ID, tu esi katra visa scēna).

Zivs DMT laikam nekad nemēģinās. To webā sauc par Near-death experience. Tu vnk nomirsti mentāli uz minūtēm 20, un nav iespēju jebkā pārtraukt agrāk.
Ja nu tomēr nonāk jūsu rokās – obligāti kādu līdzbiedru-sanitāru, kas pieskata, ļoti drošu vietu, kur nekas neiztraucēs. Rēķinieties ar ārēji 20 minūšu nāvi.

│Ҩ│ | knābāt visu


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: