zivs

24.. Aug, 2023 | 16:08
cibiņš ≡: zivs

Esmu jūtīgs kā NIN adatas, Reznora klipā. Vnm.
Kā mani iepisa tās cūkas nāve. Es vsp nevarēju pastrādāt. Naktī strādāt skaidrā, jau kuro dienu, un tad huju – ar taxi pēc šņabja 4-os naktī, ko ne par ko negribēju, no rīta vilkt no miskastes ārā, otrreiz durt n-reizes. Viss ir attaisnojums.
Kad es jutos kaut cik laimīgs, es nevarēju vairs nekad būt laimīgs. Tā ir mana psihe, jo nav starpība kur cilvēkus nogalina, izvaro, izposta dzīvi. Es vnk vairs negribu dzīvot šādā pasaulē.

Es braucu virsū transhūmānijai. JŪS REĀLI GRIBAT TURPINĀT ŠO? For ever and ever?
Pilnīgs muļķis, es zvēru, pilnīgs muļķis, ctulhu – "vnk jāatrod risinājums cilvēku ētikai". Tikpat labi tas muļķis var atrast veidu, kā implantēt mikro AES savā galvā. Komunistu runas, jo risinājuma NAV.
"Mēs sasniegsim ar nākamo piecgadi!"
Zinātne meibi sasniegs, bet iesniedz, ctulhu, savus dokumentus VDEĀVK. Nauda nesmird. Meibi saņemsi invaliditātes pensiju.

Iepisa, jo katrreiz, kad redzēju viņa [resnas cūkas kaskā] attēlu webā, es viņu spirālē savērpu, un tagad viņš esot beigts. Par maz manam ļaunumam. Es nepieskaros tam, ko varētu izrunāt.

Es sludinu: ctulhu ir mans pirmais ienaidnieks dzīvē. Reāli daudz informācijas, pilnīgi debīlam cilvēkam. Tas ir ļoti bīstami. Tas ir kā kādas zāles – vari izdarīt pat nesaprotot. Man nav tik trakas bijušas, bet zinu, ka ķīmija var izdarīt daudz damage (un arī labu).

Ienaidnieku man joprojām nav. Vnk ctulhu ir bīstams, ja tālāk par pasniegšanu augstskolā, no pusplikpauraina zinātnieka, kurš ēd steikus. Piš? Viņš kādu piš? Visiem, kas sevi nepazemina, atrodas pāris.

│Ҩ│ | knābāt visu


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: