zivs

24.. Aug, 2023 | 07:29
cibiņš ≡: zivs

Par multiprocesoriem, kad viņi bija vēl tikai tūkstošos, pirms gadiem 15 stāstīja (lielīšanās) Tehnikums un Mundane mūziķis, draugs, kas ar kompjiem strādāja. "Tur skaita tavu sirdsapziņu". Tas bija 15 gadi, vismaz. Ko viņi tad dara tagad? Var iesprostot tevi ellē, neizejamā, Jo flopiji sen panāk 100 profesoru galvas. Kompis visu var zināt.
Es ļoti daudz domāju, negribot. DISCLAIMER: Es zinu, esmu stulbs, man nav ne zināšanu, ne izkoptas domāšanas, un vispār so so, bet kaut kas ir, kas vienmēr palīdz. Tevi var apdzīt, ja domu impulsus nolasa smadzenēs. Varbūt to jau var neiejaucoties craniumā. Tad ir cauri. Dzīvot kļūst tikai interesantāk. Neviens ar mani vairs neko nevar izdarīt. Neko. FSB visu – atskaldīt ar lauzni kā 30.ajos, salauzt pilnībā.

Patika viena retā Tarantino filma, kur viņš un džeriks iegāja bārā, un izlikās par ķipa viss čiki. Pēc neilga laika, pret džerikāni meksikānis vienkārši pacēla pistoli, un izšāva sejā. Tarantino tēls paskatījās uz savu krītošo čomu, tad uz meksikāni, norija dzērienu. Meksikānis Tarantino tēlam "ok, tu izgāji testu".
Reāla humora izjūta Dievam. Es šim visam ticu. Es nezinu, kas tas ir.

Lieloties par draugiem, tie ir tādi stāsti. Lielas un mazas zvaigznes. Priecājos, ka esmu bijis kopā. Es arī esmu intnl, bet ne tādā LVL.
Visi ir palikuši dzīvi sirsnīgi cilvēki. Daudz neko vairs nezinu, bet nejauši satikti, brīnišķīgi, brīnišķīgi.

│Ҩ│ | knābāt visu


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: