zivs

14.. Aug, 2023 | 23:41
cibiņš ≡: zivs

Lūdzu ņemt vērā, ka es vnk rakstu. Nekādas vērtības, man vienkārši ir jārunā.

Radiohead galvā, un atceros tos dažus dokumentālos, kur viņš (T. Yorke) staroja kā narciss, nu jau sasniedzis lielu slavu.
Bet mūzikai ir dziļums, kaut ar skaņu nekad neklausīšos. Mani 2016, kad pirmo reizi braucu pie psihiatra, austiņās transportā tā mūzika veda vēl lielākā sevis žēlošanā, un kad dabūju antidepresantus, pirmos dzīvē, tad es izravēju visu hdd no Radiohead. Tik netīrs stafs.

Tā ar lieliem talantiem mēdz būt. Murgainākie cilvēki, bet spēj ienirt dzīlēs un iznest dimantus. Tomēr man nav vienalga, kāds ir autors.
Esmu maza maza zvaigznīte, un ļoti patīku kādiem kā cilvēks, bet visi, kas ilgāk mani pazīst, nomokās ar mani sadzīvot. Dažreiz es redzu šo damage, un piedodu uzreiz sev to, jo tas vnk esmu es, – ja mainītos, tas būtu izjaukt sevi pa detaļām, nekad nevarot vairs sevi salikt kopā, bet parasti vienkārši dzīvoju kāds esmu.

upd. Atceros, braucot toreiz pāri Salu tiltam "we're not scare mongering", gaudojam Jorku. ieguglēju uzreiz, ko nozīmē "mongering", jo ļoti sekoju mūzikai un tekstam busā. aha, aha. man jau sāka riebties pusstundu/stundu pirms antidepresantiem, viņu falšums ir neoncaurspīdīgs. "scare" tur nav, bet "mongering" Radiohead ir tieši tas, ar ko viņi pelna savu slavu, salu.

Vai vai, ko lai tagad paklausās? Sevi žēlot. Nemūžam vairs ne.

│Ҩ│ | knābāt visu


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: