zivs

14.. Aug, 2023 | 22:27
cibiņš ≡: zivs

Traumas dienasgrāmata. Easy, tas ir ļoti īslaicīgi un lasīt garlaicīgi.
Mani ir ļoti grūti apstādināt, un tas nav mans nopelns, tā ir neaptveramā Dieva žēlastība, bez kādiem reliģiskiem sentimentiem.
2013-ajā, kad notika permanent body damage, es reāli aizdomājos – tev dod ultra brīdinājumu/ieteikumu, pēc visām zīmēm, kas kļuva arvien baisākas un baisākas ar katru reizi. Es biju ripojis pēdējos gadus pa 45 grādu nogāzi, nu jau pašā kraujas malā – tālāk sākas uz ielas izmesti dzērāji. Dzert apstājos momentā uz apaļiem 2 gadiem, bet turpināt dzīvot ^normāli^ ne par ko ne. Adaptācija aizņēma kādu laiku (mēnešus trīs), jo izmaiņas tomēr ievērojamas, neviens jau nav robots ar click sekundē pārslēgt uztveri.

Un kas ir uz mopēda samocīta pēda? Pa dzīvokli spēj jau vilkties? Davai, tad test drive – kedas kājās, mēģināsim Nirnbergas trasē – pa bedrainajām ziepenes ielām. Emergency ir iespējams Bolt, ja jau tāds crash notiktu. Ļoti saudzēju kreileni, gāju lēnām. Kādu kilometru mierīgi, un atgriezos mājās.
Visi narcisa stāsti ir jau izstāstīti. Tur nekad negribu vairs. Esmu visu saņēmis un saņemu. Tā ir pateicība, ne sev-s apjūsma.

│Ҩ│ | knābāt visu


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: