zivs

23.. Jun, 2023 | 06:44
cibiņš ≡: zivs

Lohs check-in.
Tāds lohs pavilkties, uz drauga ievilktā bārā, Randy džeku, kam nav komunikācijas problēmu. Randy bija vārds.
Es gribēju tikai Bolt, mājās, līdz nočņakam vēl paieties ar draugu, ok. Draugam bārā derēja Randy. Nu ok, esmu gatavs pārsteigumiem. Kā visi bļāva kā kaijas, Jāņa Asara ielā. Es nelaimīgs, nu varbūt nevajag tā kliegt, kad esam vienīgie ielās. Otrais soliņš Grīziņkalnā esot best.
Randy sniegtās takas uz mana telefona stikla. Videokameras. Šņabis, metāšanās ar banknotēm turp atpakaļ.

Un te narcisam pienāca. Randy, "nedirs, tev ir 49?! 30 labi ja". Tad, "ok, ja tev 50, vai visu saproti, ko saku (laikam domāja slengu), varu ar tevi tā runāt? ej d%#&, tu esi manu vecāku gados. unreal." Ar draugu, līdzīgā vecumā, smaidījām. No one knows we do exist.

Diena bija par pilnīgi ko citu, svarīgu irl, vairāk svarīgu kā es viss kopā ņemts. Bet sekojošais rīts reāli pārsteidza, nekad tā nenotiek, bet notiek.

Draugs komunikācijā, ne tikai neatpaliek, bet ir the best. Piebrauca municipāļi pie soliņa. Smuka beibe no loga man aizrāda, ka parkā pīpēt nebūt nav ok. Draugs viņai veselu performanci. Mīļi bija. Smaidot aizbrauca tālāk. Cigareti, ar deep respect, nodzēsu soliņa apakšmalā, pārliecinoties, ka glītā policijas beibe redz manu žestu. Džeks pie stūres arī 9/10.

Policija LV jau ir rietumu līmenī.

│Ҩ│ | knābāt visu


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: