zivs

19.. Jun, 2023 | 07:19
cibiņš ≡: zivs

Bija saprāts, ne uzlikt kaut vienu softu, bet masīvi dzēst tekstus, pirms pamest pulti. Diezgan sāp galva. Reizes 2 gadā sanāk aprīt ibumetīnu. Ķīmiski šorīt bāzējos uz xanax, škebinošas garšas cēsu al. sidru. Paladziņpārsegu, lai ir kam pieskarties. Pa dienu turēju plaukstu pie nāss, nenosmērēt drēbes. Tās ir aptiekas zāles, pretīgas, pārplēš garastāvokli, nāsis un galvu. Nomodu un tizlu draivu iedod, jā. Nelegālās būtu clear, uho-gorlo-nos. LOR, latviski skaitījās. Esmu dienās salidzinājis, otro reizi mēnesī, kas recently ir ļ mazs intervāls, blakus noliktas aptieku un (pat vājas kvalitātes) tīru mantu. Farma ir reāli jānogalina. Fiziski domāju, cilvēkus, kam nekad netiktu klāt pat superkilleri. Daudz nāktos nogalināt.
Amf ir feather, salīdzinoši, arī nekaitīgumā, wellbutrīns = plumbum, ar aprakstā definētu brīdinājumu par suicidālu ideju iesp. palielināšanos. Lēna noindēšana. Zobi neizbira jaunības megaexperimentos. Kopš 2016, kad sāku farmu, visi zobi muka ģeometriskā progresijā, augšā dažos gados neviena.

Pats izvēlos. Depra dēļ, diemžēl bez izvēles AD.
I'm so serious about drugs, man nav ilūziju, mani vnk pietiekami sabrīdināja propoganda un paša vērojumi, kas bija dažādi. Bērns, ja lasi, tā man jau sen ir tikai pārdomāta izvēle, reizēm, kad jāpielieto konkrēti. Ir brain, kaut nav brain. Citādā attieksmē, saprotu, var arī nomaukties un nepiecelties.

Kostīmu, uzi, un rindiņā farmu. Viss bauslis atcelts par tādu ļaunumu. Tad nomestu uzkarsušo dzelzi, un mierīgi aizsmēķētu, with no sense of sin.

Ieraksts vispār sākās ar nelielu atelpu, pēc farmas xanax.
Gribās noskaloties. Radio, zināms, ir vienmēr manī, un netraucē, tikai retos izņēmumos, zinu kādos.
Jumprava - Baltā.
Vakar bija ko vēlējos, būt ārā vasaras lietū. Patīk man vēl vairāk, kad vasarās gāž. Esmu skrējis no lietus noslēpties tikai kad reāli jau smagums jātura no ūdens masas, kas nāk pāri. Pārējos vasaras lietos ir Jumprava - Baltā.

│Ҩ│ | knābāt visu


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: