zivs

10.. Jun, 2023 | 10:12
cibiņš ≡: zivs

paarpratums nav Ie.K. viņa ir ļoti jaunāka, apmēram tik, kad iepazinu Ie.K., bet mindstate līdzīgs.
man vnk beigsies nauda, un tad arī vrbt izmangošu 2 sidriem, nemirt pa tiešo hārdkor. man patīk, kad man atņem naudu. tad es redzu Tavu Žēlastību.
Žēlastība bija arī periodiski apbērt ar manam lvl lielu naudu, un parādīt, ka esi muļķītis, kaut laipns, dāsns, bet jumts iet ciet no tādas naudas, un uzvedies.

Jocīgi, ka 2-3 sidri tiek turēti bāzē, un eju ārā, kad paliek 2 mājās.

Joprojām nav vērts mani lasīt. O, kā es vēlos izlasīt Sātaniskās Vārsmas, par ko kebabi ir Rušdi aizmuguriski piesprieduši nāvessodu. "Islams ir reliģija, ko var izdomāt tikai dzerot ēzeļa čuras", ļoti apmēram no Sātaniskajām Vārsmām. I do want to read. Es vēlos ļoti daudz ko izlasīt, gadsimtu nelasījis. Kortasāru, Kafku. Tu neesi lasījis Kafku?! Srsly? Vienu manu tekstu LND profesors nosauca par Kafku. Ir jau šeit kopēts, epasts, ko ar speed, veselu dienu rakstīju citam draugam, un viņš atbildēja, ka iepriekšējo reizi atcerās sevi tā smejamies, lasot Šveiku.
Fak, lielība, bet man teksts iet virs vizuālā, un par tekstu nemaksā neko. Varbūt tāpēc ir virs, jo nauda daudz ko sabojā.
Es visu nopērku ar tekstu, arī vizuālos darbus. Man piedots ir jau sen pāri 5 reizēm, kad nodevu kodienos nedēļas neziņā. Tikai burti kompī, Dieva dotie, man saglabā darbu. Arī vakar, kad aizrakstīju, lai nojauktu smadzenes, lai neatskatītos, un būtu abpusējā pateicībā.

Nu naudu esmu reāli pakāsis cibā. Vnk pāris dienas nevirzās darbi, bet ciba, kas ir daudz svarīgāk. Ik pa laikam.

Ne visi piedod. Ir izmetuši par neskaitāmiem uzmetieniem "mēs to nevaram atļauties". (vadāt apkārt beigtu haizivi, un iekasēt par izrādi maksu (c) Hašeks)

│Ҩ│ | knābāt visu


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: