zivs

10.. Jun, 2023 | 02:45
cibiņš ≡: zivs

You never see me again (no matter what you do),
And now I'm gonna cry for you.

EHR radio, apmēram.

Tik kolosāls ecstasy raksturojums. Tāds fakin nopirktais prieks.
Esmu gājis ar meiteni, ko gandrīz nepazīstu, rokās. Viss bija sintētiska mīlestība. Reibām, cik labi bija kopā. Vnk par kautrīgu, lai apskautos, un neprātīgi mīlētos pie kino rīga, kādos 4-os vasaras ļoti siltā rītā.
Ok ok, krievu meietenīte underage, kas bija manī saķērusies, bet es ļoti atstatus, kāds es parasti.

Ecstasy gan iesaku pilnīgi visiem, pat bērnam, jo atkarības vispār nav nevienam. Tikai drūmi, kad tu esi vienreiz redzējis, vairs nevari bez pacelt latiņu tik augstu. Tu esi redzējis mīlestību, brīvību, prieku, tādā pakāpē, ko nekad nevar piedzīvot clear. Tikai ar gadiem aizmirstās. Ļoti ļoti sen nav bijis, un to var lietot tikai piemēroti. Viens, ziepniekkalnā es sajuktu prātā, kā man pietrūktu visa, kas tam vajadzīgs. Kaut vai vienu cilvēku.

Krievu meitene, no pietiekami bagātas ģimenes, un viņai pat bija grebene (prātā). G teica par viņu, viņai acis vispār iet ripuļos. Bija 18, meibi 17, meibi 19 gadīgs bērns manī iemīlējies, tikai random, reizēm saticis. Pats gan nebiju 50, kādi zem 30, laikam pat tuvāk 25, bet no vietas, kur viņu iepazinu, tur visas šķita tik underage, un bija arī, kādi 14 mazākajām. Nezinu, varbūt 15. Bērni.
Vēl, gadus vēlāk, bijām kopā uz reivu. Viņa runāja tikai par drogu. Man bija kauns kopā, jo chillout telpā visi klausījās paplašīnātus stāstus par drogas pieredzēm.
Es varētu uz nelielu laiku. Viņas ģimene mani nodrošinātu, ka maz neliktos, un meitene tiešām mīlētu. Esmu tik vienkārša mauka.

Nu vispār vieta, bija stallis Vecāķos, un tur nezinu, kas notika. Es pilnīgi mierīgi pieņēmu, ka bērni appišās drogu, neesmu nekāds paps. Meitenes, ļoti ļoti jaunas, tā beibe vecākā no visām, un saprātīgākā. Iemācīja, kā iet sēņot, aizveda uz pļavām, un rādīja, ka pirmā atrastā sēne ir jānoplūc ar lūpām.
Jā, G ir visu dzīvi bijis jāsadzīvo, ka man ir semi-beibes. Ļoti izcils draugs ir G, nekad nav skaudusi, ir atbalstījusi. Ļoti gudra, tas ir nieks, ko par viņu labu pateikt.

Sanāk, es viņu ļoti labi jau zināju, kad gājām rokās ar ecstasy. Gribējis visu dzēst, acīmredzot.

│Ҩ│ | knābāt visu


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: