zivs

10.. Jun, 2023 | 00:33
cibiņš ≡: zivs

Adidas, starp saviem random dizainiem, LV ir vienīgie, kam atradīsies kas ļoti glīts.
Neviens neeksperimentē. Cienu Adidas par šo, ka kaut vai viens modelis no simts, būs nišai. Pat labākie – Timberland, neatļaujās.

Nu labi, es redzēju, kā Timberland ir sakāpis galvā, kurus iemīlēju, un tad par ļoti lielu naudu, tuvu 200, var piedāvāt, ka šaubies, vai lol ir vērc.

Timberland ir funkcionāli nenonēsājami. Vnk noplūk vizuāli pa gadiem, jo nav jau paredzēts, ka nabags valkās tad katru dienu gadiem. Cat arī tāpat. Tikai labākie apavi, un vasaras kedas, Timberland ir drausmīgā 2022 kodiena pieredze, mētājamies koridorī, kurus Laura nevarēja ieredzēt, jau pirms kodiena. Nav karsti zābakos, tikai žēl, ka nodilst nepamatoti, tik labi zābaki.
Naudu nedod pat ēdienam. Kādreiz jau būs. Cerams, jūnijā.

Bļāviens, mētājās koridorī, un vispār nekādas vainas. Pirkti, kad Laura vēl bija LV. Vnk modelis, kas bija veidots, lai izskatītos izjucis, jauns. Ne man un ne LV tas piemērots. Izskatās tik bomzī tagad, un kā es saliecu lineālu, 15 min pirms veikala slēgšanas stīvējot kājās. Neuzstīvēju, nometu kedu, lineālu. Dzēru savas čuras no šņabja pudeles (for real, nav te rakstīts), jo gribējās gan padzerties, gan iedzert. Ideāls risinājums, atrast to pudeli blakus gultai. 2022 bija gadiņš.

Nekad nešaubieties, ja neatrodat sasauces mans tekstos. Pačurājis pudelē biju visā kontekstā, nevarot iziet no istabas, lai tgd mazāk stāstītu.

Gatis vienīgais zināja, un pat viņš bija uz mutes, par tādu piegājienu. Man vispār nav brain, tāpēc karalis.
Tie visi ir sīkumi, mazā pasaulītē. Es pat nevaru aptvert cik sīkums, palielinot līdz milzīgajām galaktikām, kur esmu pat vispār nenojaušams, ka pastāvu.

Čuras dzēru kāri, no kakliņa, apmēram 400ml, ko biju varējis trāpīt pudelē. Ir vērc, sareibu un padzēros, visu ko gribēju, un atplīsu.
Zināju, jo dienām nekas ēsts, tīram spirtam jābūt urīnā.

│Ҩ│ | knābāt visu


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: