zivs

5.. Jun, 2023 | 09:35
cibiņš ≡: zivs

Vēl par tehniku.

No puļķiem augstos plauktiņos, līdzīgā rocībā, ir Sennheiser Momentum 3 un Bose QuietComfort Earbuds. Ņemot vērā, ka Sony ir trešais tēva dēls 2023 brendos, vārdu, attiecīgi, jānoņem, jo nenotirgos, un jāpieskaita produktam*. So, you should go with Sony. Ne jebkuru. Viss ir jāmeklē, jāpēta, kas ir vairāk par ūdens karsētāju kafijai, un arī tad quick reasearch ir āpša paradums.

Es arī esmu noname, bet fakin labs produkts darbā, semi-worldwide, tikai tāds, kurš mēdz izkrist no auss, un pazust.

* nav man priekšstatu, cik % no cenas veido vārds, jo es pērku vārdus, selektīvi, kad gribu sev parādīt. redbull, alkohola cenā, it kā ir visādas alternatīvas, un lūk, (jau rakstīts) viņiem ir F1 komanda, un kas tik vēl ne. 1/3 no cenas ir vārds, 1/2? IDK

vēl klāt lielība un žēlums:
Zābaciņus pirku whatever, tādus, kādus gribu, bez atkāpes. Nav easy Rīgā, arī ar naudu. Webā apavus no no, lieki stāstīt vairāk. Tagad novalkāju arī siltā laikā. Ja šorīt nosūtīšu to grāmatu, varēšu vasaras apavus.

+ dominas piedzīvojumi. slims cilvēks, ar spieķi, 3h līdz slēgšanai, paspēju nopirkt šo to citu, un kādas 2x katrā no adekvātiem apavu veikaliem, izlemt, līdz palika 4min, kad iebrāzos, un teicu, ka ņemu šos.
vēl maxima, kas stundu vēlāk taisās ciet. izvilkos pilnīgi slapjš ārā, pēc 3h 4h non-stop-runnin ekskursa, kad arī no mahimas bija palikušas minūtes. vējš, uzradies milzīgs. nebija vaļa apsvērt, kad tik liels vējš vēl bijis piedzīvots, vai jebko. bļā, līdz brauktuvei jānoiet, kur taxi sagaidīt. lielās tašas gar sāniem jau telpās bija, nu "jānes", platām rokām. nevaru es taču sagāzties pie t/c durvīm. skaidrā gāju, metrus turp, šurp, uz sāniem, 50m/h, virzienā uz priekšu. vienkārši ar domu, ka alternatīva ir apgāzties. visu, ko vari, vnk ej, cik cm, jebkādā veidā kā sanāk. stāvēju jau pie ielas malas, laimīgs, izsaucis taxi, un domāju, vērojot vēju, visu raujam pa gaisu, cik labi, ka ir mājas.

│Ҩ│ | knābāt visu


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: