zivs

3.. Maijs, 2023 | 09:00
cibiņš ≡: zivs

Kāds teica, "tā, lai prāts neizkrīt pa logu".
Par to arī beidzot varēju pateikt mašīnā (ne jau par domu, bet kāds irl dzird, kas ar mani notiek), un brauciens bija tikai bonuss drausmīgam šit, kas bija jārisina.
Pilnīgi nolidojis no spolēm, un ir drausmīgi bail ikdienā. Tāpēc Fisherspooner – Never Win, kur patīk viss, kā tā beibe izskatās ir detaļas, viss tas msg. Tā slāpētā agresija.

Jau tiku rakstījis, fāk atmiņa braukā turp šurp, bet atcerās diezgan daudz, un zina, ka šeit jau tas bijis publicēts. Perfekts "holivudas smaidiņš" ar pirkstu acī "you can never win". Dziesma zelts, mūziķi tādi paši kā es.

To, ko tel sarunā piefiksēju, ir mana drāma. Es teicu, man vienalga, ka viņš neticīgs, un konkrēti noliedz dvēseles pastāvēšanu, viņš ir burvīgs cilvēks. Un tad sevī "oi". Es visu sev par sevi pateicu.

Nu nevar tā beigties, draugi. Sen esmu nosities sienā, izkritis pa logu. Un tas sūds, ne jau šodien, vnk motorē kā apgāzta mašīna. Bija 1993, kad noliku uz jumta, un motors vēl pilnā sparā rēca, un grieza riteņus. Drauga māsa bēga ārā, jo filmās redzēts, ka sprāgst pēc kūleņa. Paspēja pagrābt apelsīna sulas paku, un šokā uzreiz dzert. Ar draugu karājāmies drošības jostās, apjēdzām kas noticis, un smējāmies, tad atsprādzējāmies un nokritām uz šķībā jumta

│Ҩ│ | knābāt visu


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: