zivs

23.. Apr, 2023 | 21:49
cibiņš ≡: zivs

Šņabi savācos nopirkt. Aizveda G, kad dēls izvācās. Nerunāju vispār neko. Bērnam tā būs labāk. Nevienam irl nav jādzird hc sāpes.
Mamma, 2022, kad slēpos viņas istabā visas vasaras kodiena athodā, teica "būs vēl lieli pārbaudījumi, bet tu esi stiprs, viss būs labi". Ja 2022. jūlijā tie vēl nebija lieli pārbaudījumi, ka redzi 8. stāvā pa lodžiju iemetam molotova kokteili, un tikai ar prātu saproti, ka tā nav, vāks. Kas tad vēl jāgaida?

Jāzeps braucot pie mammas atpakaļ "Tas ir ziepniekkalns", kā drūmāko destination. Viņš tādu depri nebija pieredzējis, kā šo rajonu. Tikai šodien nopūtās tik iespaidīgi, kā vēl nebija teicis, kāds pizģecs te ir. Nenormāli depresīva vide, viņa vārdiem.
G bija uzbrucis dzērājs no 6. stāva. Drausmīgas rupjības un stuff. Ja man nebija vēl dzīvē ienaidnieku, tad šis ir speciāli jātaisa. CCCP prostitūta. Ceru, varēšu skaidrs pateikt "urod, otjebi", un ik pa laikam satikties kāpnēs. Pamatīgas masas vecis. Nenomīzīšu? Tad vispār kas tu esi, ja tava bērna mammai draud un nolamā vatņiks. Fiziski izdarīt viņam nevaru neko.

Es tiešām nerunāju neko. Atvadījos no viņiem, un tad pateicu, ka viņus ļoti mīlu.
Kinda Kobeins, kas maldījās, ka ir cilvēkiem slogs, un ir pateicīgs par visiem savā dzīvē, jo "tādam" vispār nekas nepienākas.

Atvadu vēstuli var atrast webā. Tas bija dziļš, patiess depris

│Ҩ│ | knābāt visu


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: