zivs

22.. Apr, 2023 | 00:42
cibiņš ≡: zivs

patīk resorts, ir domas.
Wellbutrin lapiņā ir, ka var būt suicidālas idejas. Zajebis, antidepresantiem, kad tev jau tā tas fonā vibrē.
Bet Zoloft nevar iešņaukt. Man ir arī tādas zāles. Psihiatri kā dīleri, bet nenovēlu nevienam 3 dienas, ja ir sākts ad.

Zoloftiņu pamēģināju. Protams, jāseko pieredzei. pustableti saspaidīju. nāsis, galva bija at action minimums stundu. ātrie nebija jāsauc, bet tāds pizģec.

man bērnībā deva visas krēzī zāles, un mans princips ir padarīt hoč baltmaizi par šņaucamu. Un Spiders to izdarīja, saberza pulverī maizi, un Casablankā, pēcpusdienā, kā filmā, kājas atķāgā, izņem maisiņu, visiem redzot, ļoti uzskatāmi izber uz galda, un bārmeņi vnk out, nesaprot, ko darīt, ievelk no galda baltmaizi. Negribētu Spider likteni, nosēdet pusgadu par 600 markām (lsd kartoniem). Bet džeks nav salauzts, easy dzīvo tālāk.

varbūt rakstīt. domāju pūdercukurs, rozā. nafig viņš ir drogu maisiņā, nepadomāju. Ā, gribat redzēt, ka Arm nav brain. Beram ārā jebko, kas ir pulverveida, un nahui - izsprāga acis. Tas nebija pūdercukurs, bet koncentrēti minerālmēsli. Mani nepaspēja pabrīdināt. Draugi domāja, ka jokoju, nepaspēja iekliegties. Tieši tik liela šīze visu dzīvi. Ļoti ilgi uzkavējos vannasistabā, šņaukdams ūdeni. Iztikām bez mediķiem.

Wellbutrin ir konkrēti Big Farma. Tās ir legālas narkotikas. Kanādā 5.ā populārākā ielas droga

│Ҩ│ | knābāt visu


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: