zivs

8.. Apr, 2023 | 17:22
cibiņš ≡: zivs

Ecstasy brandu Mitsubishi stabili apmaksā tā kompānija.

Rīgā biju pazīstams ar japāni, kurš te uz laiku. Strādā Hondā par plastisko dizaineri tiem kaļķa modeļiem.
Aizrautīgi stāstīju cik man ļoti patīk Mitsubishi, arī kā mašīnas. Bijis tikai Subaru, un tas ir labākais auto, kas man bijis (atkārtošos vēlāk).

"Tu nezini ko Mitsubishi darīja @ WWII. Tie bija reāli noziegumi" Sanāk, kurināja karu. Mm, nezinu, no viņa uzzināju.

Subaru. Fāk! Zinat, kas esmu rallists-pisējs, kā Kārlēns mani apsmēja, Juliānai klātesot (bet es neesmu Juliānai pat pieskāries, thou uz koka mani reāli vilka gultā).

Subaru es tā drāzu cauri sniegiem. ar mazo Oskaru nakts vakarā aizbraucām uz Kundziņsalu, un pizģec kā gāzām. Draugiem ir bijis bail braukt ar mani. Pohui, gāzām, jo pūkains sniegs, nav neviena tuvumā. Fak, es knapi varēju izsekot gaismām, un huju, neredzu kupenās, ka līkums, un mēs lidojam. Pamatīgi, salaužot krūmus. Tas subārs, pārslēgti diferenciāļi (subaru ir iemontētas rallija opcijas by default), mierīgi, vienkārši pa necaurredzamu sniegu, cauri salauztajiem krūmiem, atpakaļgaitā tiek uz ceļa, pa vidēji stāvu nogāzi.

Subaru, ir fakin mašīna, ko noteikti iesaku. Nav tādas vietas, kur viņa nevar izbraukt. Tajā pašā Kundziņsalā, citu dienu, uzkārās sērsnā, jo apakša guļ uz sērsnas, un riteņiem vēl par maz attālums, pieskarties zemei.

│Ҩ│ | knābāt visu


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: