zivs

8.. Apr, 2023 | 16:01
cibiņš ≡: zivs

Man ir garlaicīgi, tāpēc teksts.

Somijā, kā sauc to galvaspilsētu, biju ar divām beibēm, G un Juliānu, viss par manu besīgo naudu tolaik. Kokaīns līdzi, bet man tā patika ripas, ecstasy ir tik nenormāli forši, pāri visām drogām. Kas ir pamēģinājuši, ir zaudējuši, jo tur redzi, kā tu esi paredzēts, pilnīga pieņemšana, nestulbs prieks un mīlestība. Pure Dieva valstība (piedod, es tā nedomāju).

Stokholma, laikam nē, Helsinki. Drausmīgi garlaicīga pilsēta, tur nav ko darīt, #turkodarī. Meitenēm ļoti patīk kokaīns. Pārbaudīts uz dažām. Bet man vajadzēja Mitsubishi, koks tik ļoti nebūt nepatīk. Jautāju viesnīcas recepcijā, klusām, kur te var dabūt pill? Jau rakstīts – G man uzdāvināja atstarojošas krāsas sudraba Mitsubishi uz melna t-krekla. Rīgā neviens nerubīja, pat Casablankā, kur dejoju tā, kā man patika. Varat iedomāties, kā brīvs cilvēks dejo.
Helsinkos man sauca urrā klubā, fokusējot skatienu uz Mitsubishi logo.

Nu, G nevar dot ecstasy. Traka mammīte. Es viņu nevarēju savākt, kad apēda veselu. Pat ar visu ripu mani neatstāja saprāts, un tikai skatījos, lai nesataisa sūdus, un tas nebija viegli, jo pastāvīgi situācijas. Bīstamākais, ka pilnīgā pohujā atteicās iet prom no kluba, un brauca augumā apsargam, tā, ka jau vairs nebija cool. Mēs taču esam on drugs, saproti, ka to piefiksēs, ja būs problēmas.

Sēdējām uz apmales pie Saeimas, un viņai tā pēra, ka jau esot viņai parādā lielu naudu, kas nekad netiks atdota, teica "es pilnīgi tevi saprotu. lūdzu, visi šodienas tēriņi uz mani." ecstasy ir vairāku stundu orgasms.
Bija nauda, auto, un vienu vasaru es nonstopā braucu pie dīleriem uz Vecmīlgrāvi. Bet ecstasy ir zema tolerance, ļoti ātri vairs neķer. Izmēģināju vienu vasaru. Tā laikam bija vienīgā nelegālo narkotiku atkarība, bet apnika pat tā.

Ā, jā ecstasy mēdz būt dažādi, arī traki un sūdīgi. Toreiz, kad G gāja ārā no rāmjiem, tas nebija Mitsubishi, bet zilonis – ļoti stiprs, un ne tik mīlīgs pēriens.

20 ecstasy vienā weekendā, ir mans rekords. Draugi zināja manus apjomus, bet jau sāka kļūt tramīgi "come on, tev tiešām vajag vēl 2 ripas?" jau pēc cik tur. Ozij, ej papīpēt.

Superstiprais ķermenis.
The Knife, viena no mīļākajam elektronikas bandām, arī sintētikas, vismaz kādreiz, tagad laikam vairs nē. Es arī vairs nē. Nelegālās ir daudz mazāk bīstamas par alko, jo ir saprāts (es nedomāju, neesmu lietojis opiātus, kas tiešām ir baisi)

Ak jā, kāpēc The Knife. We share our mother's health, ir tāda kompene viņiem. Tik veselu mani uzbūvēja māmiņa – iedeva perfektu ķermeni.

│Ҩ│ | knābāt visu


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: