zivs

8.. Apr, 2023 | 13:13
cibiņš ≡: zivs

Bija mazais Oskars. Mazais, lai atšķirtu. Bija divi Oskari pārtijos. Otrs, franču leģionā, tagad drāž G.
Kārlēns teica nav nekāds brīnums, ka tu viņam esi elks. pusaudzi sabarot ar drogu, un kad tev ir pilnas kabatas ar naudu.
Bijām tajā pašā Purvā, varavīkses klubā, un vēlāk, jau rītā satikām tos gejus, tusējam pie mašīnām. "Brauciet mums līdzi". Tad teica "Ok, saprotu, vīriešu sekss'n'stuff". Es sargāju Oskaru. Viņi to novērtēja. "Tas ir nenormāli cool, ka tu rūpējies par ļoti jauno
(vecuma ziņā) draugu".
Viņa kaut kāds radinieks, meibi kaut kas brālis, neatceros. "Tu dabūsi aknu cirozi, ka iebaroji Oskaram kokaīnu". Viņš bija anyway predisponēts. Viņš bija, dod man visu, kas tev dodams. Es pat neiedomājos, ka 17 gados. meibi nevajag pirmās drogas, kokaīnu.
Atcirtu viņa radiniekam, labi ar ripu apsities "spogulis tev pretī, es nepieņemu tavu lāstu, ej atpakaļ"

Osītis bija tāds, ka viņu vispār nevarēja saprast. No pure ebreju ģimenes. Tajā reizē, ar geju klubu, mēs sēdējām ar ripām uz kāpnēm, un viņš atzina, ka tik krutu džeku vēl nebija sastapis. Tas, ko Kārlēns teica, nav liela māksla, ja drogas un nauda vnk ģībsti cik daudz.

Ilze bija Kārlēna družka. Atbraucu no otrā bēgšanas mēģinājuma, pēc Norvēģijas, kad tieši tajā vasarā tika izdots jauns A-ha albums. Es dzirdēju, kā Kārlis ar Ilzi kniebās blakusistabā, meitenēm ir tik skaista balss mīlējoties, un domāju par savu sapņu beibi, kuras nav. Gulēju G istabā, individuāli, savā Norvēģijas guļammaisā.

Mums ar Kārli bija connection, kaut pālī (un es vēl nebiju alkoholiķis) man nenormāli dirsa virsū. A-ha albums mūs savienoja, jo es to dzirdēju Norvēģijā, un Kārlēns saslima ar to Rīgā

│Ҩ│ | knābāt visu


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: