zivs

15.. Mar, 2023 | 20:02
cibiņš ≡: zivs

tās bija tikai nepilnas 2 dienas ar Lauru, kad man salika visu atpakaļ vietās. Otrreiz es sevi vairs tā neizjaukšu. Speciāli to darīju uz mežonīga kvantuma amfetamīna, tajā retajā reizē, pirms kāda gada – reāli pazaudēt visu sevi, jo man nekas nederēja, ko sevī redzēju.

kristalklīr Laura, kad pieminēju Tori Amos dziesmu Father Lucifer, teica, ka visa pasaule ir apgriezta otrādi (tikai maniem vārdiem, to pārstāstot). Lucifers ir kritušais enģelis, un kā sapratu, ne sātans. Un ir demonizēts, bet enģelis. Te neviens vairs neko nesaprot. Arī Vova, kurš atdos visu mēneša pabalstu, lai sunītis nenosaltu mežā. Kas ir ar Dievu? Kas te vispār notiek? Viņš reāli to arī dara, īpaši kad iedzēris, vnk rūpējās par tiem, ko uzskata, kas cieš. Nenozīmīga atkāpe, ko jau biju aizmirsis – drogas nelietojošs pat sagādāja rajonā hašu par savu nenaudu, meibi tas man palīdzēs, un vīnu nesa, bet nedzēru "nu lai tev paliek kaut nedaudz labāk. kā vēl tev palīdzēt? tikai saki"

Es izeju no citas pozīcijas, ka Dievs ir absolūts, un pārējās domas ir pārpratuma lauskas.
Vēl es pieļauju neskaitāmas citas domas. Es vienmēr esmu tikai 99,9 bezgalībā. Kā to teica meitene Rīgā, kas tagad ir Grieķijā "šeit nekas nav 100%"

│Ҩ│ | knābāt visu


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: