zivs

14.. Mar, 2023 | 04:52
cibiņš ≡: zivs

šodien izdomāju deģenerāta definīciju, jo es nelasu grāmatas, lai zinātu. trust me about this. man ir Dieva dots intelekts. Jāzepu regulāri mācu izkopt valodu, un viņš secina, ka esmu daudz lasījis. nope. tieši tas ir pisec, ka nelasu, bet man pielīp un viss attīstās, no mazākajiem sīkumiem. just like, ne jau brainless, bet toč neatceros, kur džeks dabūja pill, kas pavēra neticamas prāta iespējas (ak, atceries, pāriets jau pie aptiekas zālēm un really brainless) Limitless laikam, negribu guglēt.

tātad, deģenerāts nav fiksēts stāvoklis, protams, bet state, kuram cik nu kurš pietuvojas. pamatpazīme, ir reaģēšana uz impulsiem, prioritāri visam pārējam. motorika, būtībā

un kāpēc es par to tiku iedomājies, ne šodien pirmo. degradācija neapšaubāmi notiek. ok, nāk klāt pieredze, zaudējot daļu saprāta, jo ekspluatēta tiek gaļa. norm tā nav. un tie, kam tiešām būtu kas par to sakāms, neiet šajā skatuvītē (lai neteiktu stage).
nu jau aptiekas zāles totāli velk uz leju (ja turpinu tekstu) – smadzenes atjaunojas. Es tiku noskenēts 2013, ar totālu smadzeņu damage, kad Dievs mani apstādīnāja ar sakropļošanu. Biju nodzēries līdz reāla ļaunuma aicināšanai sev, lūgšanos par pilnīgu iznīcību sev, es vnk nevarēju vairs izturēt to lejupslīdi. Magnētiskā rezonanse parādīja atmirušus audus, vairākus mikroinsultus. Nu biju reiz pālī arī vēlies pa kāpnēm tā, ka labi, ka nenositos. Karoč, džekam smadzeņu vairs nav. 2016., dzīvojis sapratis spērienu pa pakaļu, pilnīgi skaidrā, audzējot zāli, lai nenojūgtos, MRT vai kā to rezonansi sauc, parādīja, ka nav konstatēti nekādi damage, pilnīgi nekas nav bojāts.
prieciņš vēl 2013 bija, ka man ir caurspīdīgi tīras plaušas, viduvējas intensitātes smēķētājam. Sirds vispār, never ever, pie jebkuras slodzes un ozzy inžu apmēriem, neko. Ķermenis vnk ir dāvana.

Tāpēc, draugi, esmu sevi tik apjūsmojošs, ka mani nobārstīja ar pūdercukuru, jau piedzimstot. Tikai es ilgi nebiju par sevi pārliecināts, un neko no tā neredzēju. Ne jau tāpēc, bet ka ļoti zemu esmu sevi vērtējis visu dzīvi, un burtiski gadus 5, vairāk, attapies. Nu, pamazām sāka pierāpot agrāk kā pirms 5 gadiem, bet (trūkstošā?) (un vai) nekaunība tikai pēdējā laikā. Nekaunība noteikti, un ne trūkstošā, noteikti. Aptiekas zāles, jau kurais apdeit, neko vairs nevar saprast.

Šito jau simc reižu esmu rakstījis – nēģeri ar zelta ķēdēm lielās, jo mūžam jutušies guļam kartona kastē, un te, re – repo mtv

Tēlojot ejošu smēķēt, anti-d nav extra redbull, tās ir zāles, un nebrīnies, ka kļūsti auksts un stulbs, velkot nāsīs

│Ҩ│ | knābāt visu


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: