zivs

13.. Mar, 2023 | 22:40
cibiņš ≡: zivs

nodirst ziepniekkalnu, tikko novilkušam apavus.

visiem chill – bērns ir viņa mammas savākts uz laukiem pavasara brīvdienās.
bet es totāli nesapratu, kad viņš fanoja par rajonu. padzīvoja mēnesi, vairāk, un rūc cik depresīva betona bedre. beidzot viņš arī to redz.
cerot satikt L, apgreidojos, un nopirku arī labus zābaciņus, salūzušo vietā, un viņi ir piesmelti. pat gāju uz solāriju, L to nezina. krievu firma, kas ir lielākais rajona veikals, sniegu nenovāc vispār. ej dirst, kādi kretīni ir boļševiki. krievi nav izteiksmes līdzeklis, bet liela čupa ir boļševiki, un tātad untermensch, parazītdzīvnieki, not human, blakšu inde will help (I don't thnik it will help). Boris Grebenschikovs, Dieva dvēsele, un tādi ir īstie krievi, Zemfira, un visi, kuru priekšā es mēģinu norīt cepuri.

kas te vispār grib dzīvot? mēs ar Jāzepu vakar smējāmies, kā ierunātais teksts troley pieteica galapunktu "zzziepniek-kalns" (iedomājieties Ingunu Sudrabu ierunājam pieturu nosaukumus). es smējos, "ak tā?! par to tev būs ziepniekkalns!". tā izteiksme bija nenoliedzami nosodījums. Jāzeps arī smējās. mēs nerunājam par dirsām un pimjiem. viņš pats ir apsaucis kompāniju, kurā speciāli lietojām rupjus vārdus. dabūju viņam skaidrot, ka šie teksti to pieprasa, easy, mēs taču tā nerunājam ikdienā

│Ҩ│ | knābāt visu


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: