zivs

28.. Jul, 2022 | 01:43
cibiņš ≡: zivs

NIN ir nulles pēc Gus Gus.
Saprotu atšķirību ne tikai mūzikas. Kas ir ASV? Ne jau padomju domāšana, bet nekas. Tā nav nācija, jaukteņu šķirne. L tētis nospļāvās par viņiem. Es arī sāku tā redzēt – random sanākušas tautības, kas zaudējušas savas saknes. Islande gan ir autentiska, gandrīz labākā, tīrākā vieta pasaulē. Nu jā, Kanāda vēl tura cietoksni, un neielaiž pridurkus, izpist savu zemi.

NIN ir sātanisti. Reznora sievai ir banda "How to destroy angels". Nekad nav vilcis noklausīties pat vienu kompozīju no tās kuces bandas.
Tāpat es domāju par Kobeina kuces Hole. Pišās turot rokās aliņu un cīgu, faktiski kaut vai lai suns drāž. G piekrita manām domām, ka Kortnija ir miskaste.

Ar L noskatījāmies interviju ar Kortniju. Nabaga Kurts, tāda kuce, rīstijās intervijā. Ticami, viņa noveda viņu līdz pašenei. Depresīvu cilvēku jau nav daudz jāpagrūž.

Gatis man arī atļāva, ka Dievs piedos visiem, jo žēlojos, ka redzi, ka nespēju izturēt. Nu, nahui, kas ir viņa vārdi? Tikai Dievs zina. Varbūt psiholoģiski mēģināja palīdzēt, beigt manu šovu.

│Ҩ│ | knābāt visu


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: