Zete akal muldās

Deju kurpes

Zetinja Tresor

Deju kurpes

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Esmu ieņēmusi galvā, ka vaig nopirkt ērtas deju kurpītes, kuras neslīd kā elle un ari pēc ilgākas dejošanas nesāk lauzt kājas - tātad ar labu liesti. Tā nu šon izskraidījos vairākus deju kurpju veikalus (principā - visus, ko varēja atrast). Secinājums ir, ka deju kurpīšu t.s. saloni ir mazas kaktu bodītes ieslēpušās kaut kur lētās mazās un labi maskētās telpās. Nejauši jau nu toč neieklīdīsi. Problēmsituācija: man ir 41,5 -42 kājas izmērs. :)

Solo Plus salonveikals (Tallinas 40): Jutas daudzinātajā bodītē ieejot nācās ilgi krekšķināties, lai pievērstu vienas no divām tantēm uzmanību, kura ļoti drīz atkal kku aizklīda. Beigu beigās mani pamanīja otra no pārdevējām ar kuru kopīgi tika atrasts modelis ar lielāko izmēru visā veikalā - 41,5. Ieminējos par pasūtīšanu - tā negribīgi teicās 3 nedēļas.

Deju kurpju veikals (Lāčplēša 9-2) atradu adresi, veikalu ne. Durvīm priekšā kodatslēga bez zvanapogas opcijām. 0_o

Salons 'BOA', 'Džaivs' (Bruņinieku 8): Pārdevēja lielām acīm sašutusi paziņoja, ka TIK lielas deju kurpes vispā nekur neražo. Tad nicīgi ieminējās, ka nu varbūt var paskatīti pie trakajiem lietuviešiem iekš 'Grācijas'. Par pasūtīšanu neinteresējos nemazam.

S.A.L.S.A danceshop (Tallinas 83): Ļoti izpalīdzīgs pārdevējs uzreiz piedāvājās kāju nomērīt, tad uzlaikot vienas citas kurpes un noprecizēt kājas mērījumu. Tad apbēra mani ar katalogiem, izskaidroja, kādas labāk ņemt, un kuras būs stabilākas. Uz vietas tik lielu izmēru neesot, kā ari uzreizi atsijājām firmas, kas ražo līdz 40 izmēram tikai (dumjie amerikāņi). Uzreizi ari piedāvājās noskaidrot, vai tam modelītim ir pieejams mans izmērs un no kurienes jāsūta, un cik ilgā laikā atnāks. Varot atsūtīt jau šonedēļ, var būt, ka jāgaida mēnesis. Man neveicās - mēnesis. Ieraudzījis manu garo ģīmi, pārdevējs uzreizi piedāvāja man meistara telefona nummuru, kas taisot deju kurpītes. Iespējams, ka uztaisīšot pat ātrāk, ja nebūs aizņemts, kā ari nav riska, ka kurpe atsūtīta, bet neder kaut kas. +1

'Grācija' (Marijas 17): Tāda tirgus atmosfēra veikalā. Sēdēja dūšīga tante, kas izpalīdzīgi (ar tirgus tanšu piegājienu) metās palīdzēt kurpju izvēlē. Viens pāris atradās 42. izmēra (\o/), tikai ar 7cm papēdi :(. Kad ieminējos par pasūtīšanu, teicās mēnesis. ( no leišiem tikpat ilgi, cik no somijas? 0_o) bet iepīkstoties par zemāku papēdi, likās, ka pasaules gals pienācis - ko es iedomājos, zems papēdis tak lielai kājai neglīti izskatās un vispā, kur man prāts (tas nekas, ka +7cm manam augumam un partneris dabūs palekties, lai mani izgrieztu zem rokas :D). Meistari gan latvijā neko nemākot taisīt, lai ij nemēģinu pie šamā iet.

Iedotais telefons kurpīšu darinātājam Jānim, izrādījās jau redzēts internetā Manieru deju skolas forumā. Atsauksmes labas, cenas būšot ap 40Ls. Jāzvana tikai. :)
  • sološops man atstāja tieši pretējas emocijas. iegāju, pagrozījos un uzreiz pievērsu viena džeka uzmanību, kas, izrādās, ir tas galvenais pārdevējs. tās divas sievietes skita strādājam kosmētikas/juvelierizstrādājumu daļā un gar kurpēm viņām maza daļa. tāpēc drošvien arī murgoja kautko par 3 nedēļām un nebija atsaucīgas.
  • (Anonīms)
    šodien nejauši ieklīdu ;)
    Bodīte Stabu 31 un maskējas aiz nosaukuma "Zeķes Donna B.C.". Ties, nav tur nekāda lielā izvēle.
    Bet āā, sagribējās man arī, jo ieraudzīju kurpītes tuvu tādām, kādas pirms gada ilgi meklēju. Bet nu, nav ko pirkt pirmās ieraudzītās - jāpavazājas pa citām bodītēm ar :)

    Agzas
Powered by Sviesta Ciba