Ahāts


30. Augusts 2011

kauns @ 03:45

Mūzika: Lack - Cocky

biju piemirsusi, cik laba grupa ir Lack. biju maza, aizrakstīju viņiem epastu ar lūgumu atsūtīt lirikas. biju starā! Mārai viņi pa pastu atsūtīja viņu (tad)jauno albumu. Jauki, ka dzirdēju pirms izjukšanas. Spēcīgas lirikas, solists laikam rakstnieks, cik atceros. I wanna be someone, just someone else..but every morning I become me.
 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]liizhj
Date: 30. Augusts 2011 - 13:00
(Link)
man viņi arī dikti patīk, varbūt būtu iespējams atsūtīt tās lirikas, ja vēl ir pieejamas?? savulaik daudz meklēju, bet nekur netā neatradu.
From:[info]zero_weirdness
Date: 30. Augusts 2011 - 13:43
(Link)
Ok,parakšos pa epastu(:
[User Picture Icon]
From:[info]liizhj
Date: 30. Augusts 2011 - 14:20
(Link)
super! ja atrodi, tad dod ziņu, atstāšu kādus kontaktus :)
From:[info]zero_weirdness
Date: 30. Augusts 2011 - 14:27
(Link)
epastā nebija, jau sabēdājos, bet izrādās biju saglabājusi. (: do šu epastiņ'.
[User Picture Icon]
From:[info]liizhj
Date: 30. Augusts 2011 - 16:25
(Link)
jē, būs prieciņš šodienai :) ilze.plesa@inbox.lv
[User Picture Icon]
From:[info]rkktzd
Date: 31. Augusts 2011 - 16:05
(Link)
oojea, lack man ir vispār viena no mīļākajām grupām eeeever. viss bērnības hardcors pagāja zem lack un defdump un kā tur vēl. un tad be there pulse vispār bija (un ir joprojām) kautkas neiedomājami kruts. vēl pirms be there pulse mēģināju viņus vairākas reizes atvilkt uz lv, bet tad kas tur nesanāca un kas tur, bet tad beigubeigās viss rezultējās ar kopīgu konci dērtīdīlā, andrejsalā. pēdējais ieraksts, gan man nepatika, ko arī mēģināju viņiem pateikt (tas gan notika drausmīgā alko reibumā), kad viņi spēlēja zvērā, īsi pirms izjukšanas, cerams neapvainojās.
From:[info]zero_weirdness
Date: 31. Augusts 2011 - 17:10
(Link)
haha,gan jau,ka neapvainojās. Jā, Lack un Defdump reāli ir bērnības kombō..+ vēl šis tas. Bet tieši šīs bija grupas, kuras dzirdēju īsi pirms izjukšanas. Man gan jaunais albums ļoti patīk, bet patīk arī vecie. Atceros, ka netiku uz to andrejsalas konci, dzirdēju viņus tikai Zvērā, bet arī tur bija kūl. (:
[User Picture Icon]
From:[info]rkktzd
Date: 31. Augusts 2011 - 20:48
(Link)
defdump pirmo reizi dzīvajā dzirdēju depo, īsi pēc david vs corporate society iznākšanas, nu tas bija kautkas! pirmo reizi mūžā tad dzirdēju, ka depo dzīvā grupa var skanēt vienkārši izcili, tas bija tāds pilnīgs jumta rāviens
From:[info]zero_weirdness
Date: 31. Augusts 2011 - 21:03
(Link)
hehe, tā gan ir ar to Depo, laba skaņa nav viņu 'firmas zīme'. Viņi spēlē ar atdevi, joprojām spilgti atceros konci Cēsīs, vecajā Fonoklubā. Tas bija kaut kas!