Reach The Skies: A Lifebook

Komentāri

Varšava un citi sīkumi

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Sēžu viesnīcā Varšavā un ēdu KFC paiku pēc 6 stundu vazāšanās pa pilsētu. Esmu te darba darīšanās, taču šodiena brīva :) Tas tāpēc ka reisi ir vienu reizi dienā pusdienas laikā. Rītā mums Polijas filiālē ir IT security workshops, parīt mājās.

Jāuzraksta, kur strādāju un kā iet, a to nav tāpat ko darīt. Uzņēmums saucas TAG Systems Finland Oy, un mēs esam šī uzņēmuma Latvijas filiāle. Galvenais nodarbošanās veids ir visādu karšu personalizācija. Gan kredīt, debet, gan dāvanu un degvielas. Un droši vien vēl citādu. Būtībā embosējam, ierakstam magnētisko celiņu, kodējam čipos PINus utt.

Protams, IT un fiziskā drošība (telpu apsargāšana, video novērošana utt) ir nenormāli augstā līmenī (paranoidāla, citiem vārdiem). Līdz ar to IT staffam ir ko noņemties. Bet no otras puses, šajos nu jau četros mēnešos, kopš strādāju TAG, esmu ļoti daudz ko uzzinājis un iemācījies. Un arī alga ir ļoti laba. Un vēl arī, kolēģi no Somijas ir ļoti atsaucīgi un zinoši, tā kā kopumā ir ok.

Un tad vēl kā odziņa visam ir neliels promotions, jo viena no darbiniecēm ar nākošo nedēļu ir prom no TAG (neiepatikās viņai uzticētie darba pienākumi). Un tagad būšu arī IT Security Officer. Ja kaut kas ar drošību noies greizi, tad atbildība - mana. Attiecīgi arī algu palielinās, tikai nezinu vēl par cik (bosi domā).
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Powered by Sviesta Ciba