Reach The Skies: A Lifebook

M:tG multiplayer

M:tG multiplayer

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Pāgājušo svētdien biju Megagāmē un iepirku dažas MTG kārtis Jāņa S. organizētajam turnīram, kā arī saspēlēju ar mtgšņikiem EDH. EDH (Elder Dragon Highlander) ir baigi fanīgais casual multiplayer MTG veids. 100 kāršu deks, kārtis nedrīkst atkārtoties (izņemot basic lands), un dekam ir viens komandieris - leģendārā kārts. Visām pārējām kārtīm jābūt obligāti komandiera krāsās. Es un vēl trīs džeki baigi labi pavadījām laiku (es viņus nepazinu/nepazīstu... who cares).

Tad man radās interese ko vēl Wizardi ir izlaiduši pa šo ilgo laiku, kāmēr neesmu bijis aktīvs MTG spēlētājs. Izrādās, ir vēl divas manuprāt ļoti interesantas multiplayer spēles, ko Wizardi ir izlaiduši:

1) Planechase. Tas pats MTG, tikai planeswalkeri (tas ir, spēlētāji) vazājās pa plāniem, kuri dod visādas papildus lietas
2) Archenemy. Šis mani saintriģēja, jo piedāvā spēlēt spēli viens pret visiem. Tas ir, viens spēlētājs ir galvenais neģēlis, kurš sitās pret pārējiem.

Būtu interesanti izmēģināt šos variantus, ja būtu vēl gribētāji.
  • Davai, varam peec constructed turniira 29ajaa palikt ilgaak uz kaadu EDH! Vismaz es varu, jo man 30ais briivs :)

    Planechase un Archenemy arii izskataas intrigjeejoshi. LV nez arii var nopirkt?
  • Es par to EDH (aka Commander) formātu esmu lasījis un man gribētos pamēģināt. Kas man pavisam labi patikās bija EDH multiplayer variants, kur par dažādiem "achievmentiem" dod punktus un uzvar nevis pēdējais dzīvi palikušais (lai gan par to dod punktus), bet tas kurš savācis visvairāk punktus.

    Achievmenti ir no sērijas:
    - first blood +2
    - biggest army +5
    - most lands +5
    - most damage dealt in single turn +5
    - last man standing +10
    - utt...
Powered by Sviesta Ciba