Reach The Skies: A Lifebook

Komentāri

Status update

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
► Nu jau kādu brīdi neesmu vairs bezdarbnieks. Esmu individuālais komersants ar daudznozīmīgu nosaukumu "IR Labs". Skan labi gan latviski, gan angliski (angliski IR ir domāts In Real). Nodarbojos ar visādu ar IT saistītu pakalpojumu sniegšanu maziem un vidējiem uzņēmumiem, kā arī privātpersonām - konsultācijas, projektiņi, sistēmu izvietošana uz serveriem, citi. Ja kādam ko vajag, noteikti varam satikties un izrunāt vēlmes un tad salīdzināt šīs vēlmes ar manām iespējām. Drīz būs arī mājas lapiņa. Vienīgā problēma pašlaik ir tāda, ka neizdodas sapelnīt minimālo summu mēnesī, lai samaksātu visus rēķinus un nenomirtu badā :)

► VIDā iesniedzu četru gadu laikā sakrājušos medicīnas pakalpojumu čekus kopā ar gada deklarācijām un, ja viss tiks atmaksāts, saņemšu ap 250 Ls. Ir vērts pūlēties! Godīgi sakot, nedomāju ka tik daudz būs, jo sākotnēji sapratu, ka atpakaļ var dabūt max 25% no 150 latiem gadā. Izrādījās ka 2009. gadā var dabūt naudu nevis no 150 bet no 300 latiem un piedevām vēl kaut ko atmaksājot arī, ja ir pabūts bezdarbniekos. Brīnišķīgi, nē?

► Gribās izveidot savu blogu, lai nebūtu 101 vieta, no kurienes laiku pa laikam kaut ko pateikt, bet gan viena tribīne - www.zenofex.lv. Domēns jau sen kā nopirkts, bet līdz šim atstāts novārtā. Pašlaik mēģinu saprast, kādu dizainu vēlos šim projektiņam.

► Pēdējās dienas, skaidot pa Rīgu dažādu papīru kārtošanas dēļ, esmu saķēris iesnas. Deguns tek un kakls sūrst. Pirmo reizi divu gadu laikā atkal esmu saaukstējies.

► Mani tracina cilvēki, kas televīzijā un internetā gaudo par to, ka neviens viņiem nedod naudu un nav no kā dzīvot. Es viņiem varētu ieteikt kaut ko beidzot sākt darīt. Likumu ietvaros, protams.

► Pēdējā laikā daudz spēlēju Skyrim spēlīti, nu jau nedaudz apnikusi... Viens no trūkumiem manā skatījumā ir resursu pārbagātība spēlē. Bubble (dark elves sieviete) ir sasniegusi 45 līmeni un saakumulējusi tādu daudzumu visādu mantu savā miteklī, ka dzīve bez raizēm līdz mūža galam nodrošināta. Puse mantu vienmēr jāatstāj uz zemes, citādi visu nevar aizstiept. Ik pēc īsa laika visādi resursi atjaunojas - sākot no veikaliem un beidzot ar bandītiem alās. Tikai ganies. Vispār izskatās ka drīz pievērsīšos vairāk mainquestam.

Tas pagaidām viss.
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Powered by Sviesta Ciba