Reach The Skies: A Lifebook

Kāpjam pāri slieksnim, skatāmies uz priekšu

Kāpjam pāri slieksnim, skatāmies uz priekšu

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ir pienākusi pēdējā 2005. gada diena. Domas pašas rosās galviņā, rakdamas ārā lietas, kas padarītas un kas nē šajā, vecajā gadā.

Lauvas tiesu no gada aktivitātēm varētu pierēķināt darbam. Tur esmu daudz izdarījis, un daudz arī nopelnījis. Esmu audzis, kļuvis gudrāks un pieredzējušāks. Ne jau viss gājis līdzeni - Transpobase projekts, kuru sākumā bija domāts pabeigt pagājušā gada nogalē, tika pabeigts tikai šā (2005) gada vasarā, un arī tad steigā. Līdz pat gada beigām lāpam kļūdas un atrodam nepilnības. Un tomēr, jāsaka, ka ar darbu esmu apmierināts. Atlīdzību, protams, gribētos lielāku, taču man šeit jāpaslavē mūsu vadība, kas vienmēr ir pretīmnākoša un uzklausa darbinieka vēlmes un pretenzijas, un galu galā arī pozitīvi reagē.

Privātā dzīve man ir bijusi kā mīnu lauks... Nesaprotama un baiļu pilna, baiļu, ka nejauši var uzkāpt uz kaut kā, uz kā uzkāpt nevajadzēja. Ir viens nepadarīts darbiņš - attiecību nokārtošana ar meiteni A.

Vēl esmu izpriecājies dažādos labos un ne tik labos pasākumos - Latcon2005, BDLS Asinsnaids, BDLS Ceļš, Vidusskolas salidojumā, Otaku tusā, Radu supersalidojumā Grobiņā, krustmeitas izlaidumā, esmu pabijis ļoti daudz dažādās Latvijas vietās - Liepājā, Ventspilī, Jūrkalnē, Raunā, Aizkrauklē, Gaiziņā,
Madonā. Daudzās no šim pilsētām pabiju pirmo reizi. Latvija ir skaista valsts.
Biju arī Roņu salā, un Palangā. Šie braucieni arī paliks atmiņā kā patīkami un jauki pavadīts laiks.

Esmu sācis iet interesantos kursos, kas saīsinājumā saucas NLP. Kursus piedāvā SIA Personības Pilnveidošanas Centrs . Pamata lietas, ko māca šajos kursos ir - komunikācijas prasmes, pozitīvā domāšana, mērķu nospraušana, emociju kontrole un citas. Pašlaik ir pagājuši 4 mēneši kopš sākām mācīties šo brīnumu, un es ne tikai esmu pats pamanījis ka pasaules uztvere ir izmainījusies, bet arī dzirdējis to no citiem. Domāju, ka nākamais gads man nesīs ļoti daudz patīkamu brīžu un iespēju.

Ak, jā. 2005. gadā manai māsai piedzima meitiņa Rasa. Ārkārtīgi jauks radījums ar vaigiem, kā kāmītim. Māsa ar vīru par viņu ļoti rūpējas, manuprāt Rasa izaugs ļoti kārtīga un gudra. Skatoties uz mazo meitenīti, bieži pārņem domas par to, ko es (ne)daru un ko gaidu.

Par 2006. gadu. Man ļoti gribētos izdarīt MILZUM DAUDZ LIETU!!! Bet galvenās ir:
Iegādāties dzīvokli, uzrakstīt pietiekami labu muzikālo materiālu, lai to varētu izdot diskā, no sirds izrunāties ar A., pilnībā pabeigt Transpobase projektu, pabeigt paldies.lv projekta otro fāzi.

Tagad novēlējumi, jums, mani lasītāji: Galvenais, ko novēlu - lai jūs tiktu saprasti. Kā arī paši, lūdzami, nepārtaisiet citus, bet saprotiet viņus, un mainaties paši.
Un tad vēl veselību, naudu, bla bla bla...
  • :)

    1) paldies par Lielajiem novēlējumiem

    2) paldies par labo pasēdēšanu :)
  • Blje, cjo pizdjuki, zajebalji tut infu zaprashivatj!!

    (Anonīms)
    Apnika aizpildit formas, lai komentu iepljurinatu. :)
    Eu, gribeju paintereseties par delikaato lietinju ko piemineju - par to meiteni.. nu kipa ir jau sieviete vai nava?? Koroch, ja vajag palidzibu vai pamacibu taa ari saki - varam uzraut trio. ;;))
Powered by Sviesta Ciba