Reach The Skies: A Lifebook

Vēl 2 stundas....

Vēl 2 stundas....

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Bļin, man šodien TĀ negribas strādāt!!!! Ar mani reti tā gadās, bet nu ŠODIEN! Es beidzos nost, tēlodams, ka strādāju. Skaitu minūtes. Pēdējo reizi man tā bija, kad RTU mācījos.

Jaiet uztaisīt kārtējā tēja.
  • Ja jau Tev tā uznāk reti, tad kādēļ nevari atļauties vienu dienu nepaslinkot un paklīst pa webu meklējot ārpus darba lietas, vai nu spamojot kaut kur vai darot vēl ko citu, kas nav darbs?
    • Da tādēļ, ka man te ir viena liela telpa ar visiem darbiniekiem, kuri, pagriežot galvas, var ieraudzīt ar ko es nodarbojos... Tādēļ es parasti rakstu visu ko sākumā notepadā, un pēc tam tikai - žvik - iekopēju attiecīgajā lapā. Bet par klainošanu par webu to nevar nosaukt :(
      • a viņi ir tādi nesaprotoši?
        un viņi paši nemaz neklaiņo pa nedarba vietām?
        • Šad tad klaiņo. Still, tas, ka mani redz klaiņojam, man nepatīk. Es nezinu, kā viņi jūtas, kad viņus to darām redzu es.

          Vaina jau ir tajā, ka man nepatīk tas, ka mani redz browsējot netu darba laikā :(
  • Es no taas webbrowsinga probleemas daljeeji izgaaju, sametot visu manis apmekleeto lapu rss fiidus ieksh google readera. Vinjsh taads askeetisks, balti zils, uzeiz skaidrs, ka cilveeks nodarbojas ar serious business nevis lasa delfus :)
Powered by Sviesta Ciba