Reach The Skies: A Lifebook

Divritenis

Divritenis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ir uznākusi liela vēlme nopirkt velosipēdu, ar kuru var pa takām un pa ceļiem braukāties. Varbūt kādam nesen arī ir nopircies kāds divritenis, un ir informācija ar ko padalīties? Interesē, veikali, cenas, aprīkojums, lētums. Budžets - 200 Ls, bet tas nenozīmē, ka tam ir jāmaksā tieši 200 Ls.
  • sāc palikt par malacīti!
  • Es savu velo laikam pirku pagājušo gad vai pirms diviem gadiem. Godīgi sakot neatceros. Tas ir Giant firmas, kas skaitās samērā ok firma. Tas maksāja nedaudz virs 200 latiem. Līdzīgs šim te: http://www.veloserviss.lv/list.pl?id=2038

    Pirku veikalā, kurš atrodas uz Brīvības ielas pie Jaunās Ģertrūdes baznīcas. Saucās TREKS. Tajā veikalā mani ļoti laipni apkalpoja un izrēķināja, ka man sanāk lētāk iegādāties veikala klienta karti nekā vienkārši velo. Tad nu man tagad ir arī klienta karte. Varu aizdot, ja ir vēlēšanās velo iegādāties tieši veloserviss veikalos. Es gan neatceros cik tieši lielu atlaidi viņa deva.

    Nu ja. Pie reizes tajā veikalā nopirku arī dubļu bleķus un borta kompjūterīti. Tur arī man tos uzstādīja pāris minūšu laikā. Vairāk gan nekā cita no aprīkojuma man nav.
    • Tas skan labi, vienīgais ka man no turienes diezgan tālu un caur centru jāminās tad. Nekas traks jau nav. Jāpaskatās vai viņiem nav citur veikali vai noliktavas. Par karti - interesants piedāvājums. Paldies.
Powered by Sviesta Ciba