Reach The Skies: A Lifebook

Ķīnas nets, #$%#$^

Ķīnas nets, #$%#$^

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Viena lieta, kura mums te, Ķīnas viesnīcā neiet, kā vajadzētu, ir nets. Viņš tā velkas, it kā uz vada būtu uzkāpusi no Sičuaņas rezervātiem izbēgusi lielā panda. Un otra lieta, kas šai viesnīcai uzliek lielu mīnusu, ir tas, ka blakus māju remontē. Remontē pa ķīniešu modei - no 7 rītā līdz 23 vakarā mazie cilvēciņi urbj, metina, maisa cementu utt., radot dažādākos trokšņus, kas traucē miegu. Bet tā jau viesnīca laba un lēta.

Šodien vēlreiz izstaigāsim Šanhajas centru, pabūdami citās vietās, nekā vakardien. Vienīgi, šodien līdzi nebūs Andžeja draudzenes, kura, būdama ķīniete, vakar neskaitāmas reizes mums izpalīdzēdama, gan nokaulēdama cenu ielas tirgotājiem, gan ar taksistiem konversējot. Man šķiet, ka mums būtu ar Avenālu būtu kaut kā jāpasakās viņai par visu to.
  • Jaa, bez native guide jums tur vareetu buut pavisam suudiigi.
    Galvenais nejaushi nepaardodiet kaadam savas nieres! :))
    • Ai, nē, ja no kādiem te ir jāizvairās, tad tie ir neskaitāmie ķīniešu tirgoņi, kuri pārdod visu, sākot no olimpisko spēļu simbolikas (protams, viltotas), un beidzot ar turpat ceptiem kalmāriņiem. Varbūt, ka nieres arī bija kāda sortimentā :)
Powered by Sviesta Ciba