zeerava

vnk muld

Feb. 28., 2011 | 08:40 am
Iemuldēja: zeerava

manuprāt tieši tur ar ir tā problēma, ka visi rēķinās, ka pensionāres ar savam mazajām pensijām šos kaķus baros. bet viņas nav tik informētas par to kā vēl var viņiem palīdzēt un, liekas, ka ar nedomā par to interesēties.
ar sterilizācijas iespējām biju dzirdējusi - māsa izstāstīja, kas ar bij reiz sakašķējusies ar barotāju, kas viņai ar bij teikusi, ka kaķus nesot sterilizēt, mazos kaķēnus aiznes uz patversmi un rupējas tikai par tiem, kas nav pieradināmi.
ja manas barotājas būtu tik attapīgas, bet tu viņas kaut vai painformē par to - viņām nekas cits neinteresē, kā tikai tos kaķus barot. viņām ir vienalga kas notiek ar tiem dzīvniekiem tais mirkļos, kad viņas viņus nebaro. kapēc man tā liekas, tāpēc, ka es uz jautajumiem vai nevajadzētu mēģināt kkā vairāk līdzēt dzīvniekiem es saņemu atbildi tikai - ja ņemogu, mņe ģeneg ņetu utt. + lamas uz sevi, ka esmu kaķu nīdēja, jo redz man ir suns (kas vispār dievina kaķus jo ar tiem uzauga).
manuprāt tieši tapēc, ka par kaķu iespējam uz jauku dzīvi neviens necīnas un sabiedrība ir vnk pieradusi pie tā ka kaķus baro šādas tantiņas - visiem ir uz viņiem vienalga.
būtu iespējams atrisināt šo tēmu kaut vai ja dzīvnieku ķērāji (a mums tādi LV vispār ir?) aizvestu šos kaķus uz sterilizāciju un apsekotu šīs barotavas savācot mazos kaķēnus un piefiskētu lielos. ta dar kaķu populāciju varētu paregulēt.
pārsvarā man tā dusma ir nevis uz tiem kaķiem bet tieši uz cilvēku egoismu. es pat būtu par to, ka visi cilvēku ņemtie dzīvnieki būtu jāreģistrē + ik pa laikam varētu apsekot mājās un pārbaudīt dzīvnieku stāvokli un tos, kuri izmet savus dzvniekus uz ielas piespriest naudas sodus. bet vai tad kāds ar kko tādu nodarbojas? ne taku. mums sabiedrībai interesē tikai smagi cietuši dzīvnieki, kurus parāda ziņās. pati nesen bij lasījusi vienā patversmes mājas lapā, ka cilvēkus no patversmes vairāk interesē ņemt tikai tos "populāros" dzīvniekus nevis citus.

Ieskatos | visi samuldējumi


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..